LEGO Taj Mahal 21056

Bygg og vis fram en imponerende LEGO skalamodell av Taj Mahal

lego 21056 taj mahal
 • 2022 Deler
 • LEGO Architecture Tema
 • 21056 SKU

Enten du har vært så heldig å ha sett Taj Mahal i virkeligheten og vil ha en suvenir som et minne, du drømmer om å besøke det en gang eller du er interessert i vakre byggverk, så er dette LEGO Architecture Landmarks Collection settet (21056) perfekt for deg. Vidunderlige detaljer. Med denne inspirerende byggeutfordringen kan du …

Les mer...

Priser LEGO Taj Mahal 21056

Lekia.no Lekia.no -10% 1 399 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no -7% 1 442 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 1 550 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Architecture

Beskrivelse LEGO Taj Mahal 21056

Enten du har vært så heldig å ha sett Taj Mahal i virkeligheten og vil ha en suvenir som et minne, du drømmer om å besøke det en gang eller du er interessert i vakre byggverk, så er dette LEGO Architecture Landmarks Collection settet (21056) perfekt for deg.

Vidunderlige detaljer
Med denne inspirerende byggeutfordringen kan du bruke fritiden din på å gjenskape et symbol på evig kjærlighet og arkitektonisk prakt i ekte LEGO stil. Gled deg over autentiske detaljer som gravkammeret med gravene til Mumtaz og Sha Jahan, hovedkammeret med to kenotafer, monumentale iwaner, hovedkuppelen, fire chhatrier og fire slanke minareter. Et LEGO klosseskilt med Taj Mahal inngravert er prikken over i-en på denne skalamodellen som garantert vil imponere alle som ser den.

En nydelig gave
Settet er en del av en kvalitetsserie med LEGO modellbyggesett for voksne og er flott og inspirerende som gave til deg selv, LEGO fans og alle andre i livet ditt som er interessert i Taj Mahal, India, reiser og arkitektur.

 • Bygg og vis fram din egen versjon av dette fantastiske symbolet på evig kjærlighet med LEGO Architecture Landmarks Collection modellen (21056) av Taj Mahal.
 • Gravkammeret med gravene til Mumtaz og Sha Jahan, hovedkammeret med to kenotafer, iwaner, hovedkuppelen, fire chhatrier og fire slanke minareter er blant de autentiske detaljene som gjenskapes ved hjelp av LEGO klosser.
 • Hovedkammeret kan tas ut, slik at gravkammeret under kommer til syne. Den imponerende skalamodellen inkluderer en LEGO kloss hvor navnet Taj Mahal står inngravert.
 • Enten du har besøkt eller drømmer om å besøke India og Taj Mahal, eller du bare elsker reising og arkitektur, er dette byggesettet for deg. Settet er også perfekt som en spesiell gave til kreative venner.
 • Denne byggbare arkitekturmodellen er 20 cm høy, 23 cm bred og 23 cm dyp og er en flott utstillingsmodell både hjemme og på kontoret.
 • Samlersettet består av 2022 deler og byr på en engasjerende, kompleks og morsom byggeopplevelse som senker skuldrene og gir en god følelse av mestring.
 • De trinnvise instruksjonene gjør at selv LEGO nybegynnere kan gå løs på oppgaven, og i den medfølgende brosjyren står historien om Taj Mahal. (Kun engelsk versjon. Andre språkversjoner kan lastes ned fra LEGO.com/architecture).
 • LEGO Architecture Taj Mahal inngår i en serie med kvalitetsbyggesett for voksne som, i likhet med deg, liker praktiske og kreative prosjekter.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at de festes godt til hverandre.
 • LEGO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de tilfredsstiller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Taj Mahal
SKU
21056
UPC
673419339834
Deler
2022
Tema
LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Alder
18+ år
LEGO pris
1 550 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.