LEGO 21108 Ghostbusters Ecto-1

Sjeldne
lego 21108 ghostbusters ecto 1
  • 508 Deler
  • LEGO Ideas Tema
  • 21108 SKU

La oss feire 30 år med spøkelsesaction med denne ikoniske Ghostbusters Ecto-1 bilen! Dette morsomme og velkjente kjøretøyet fra åttitallets kassasuksess Ghostbusters, er valgt ut av medlemmer av LEGO Ideas (tidligere CUUSOO). Bilen er fullstappet av alt som trengs for å oppdage paranormal aktivitet og jakte på de ekleste spøkelser. Den har også kul Ghostbusters …

Les mer...

Priser LEGO 21108 Ghostbusters Ecto-1

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO 21108 Ghostbusters Ecto-1

La oss feire 30 år med spøkelsesaction med denne ikoniske Ghostbusters Ecto-1 bilen! Dette morsomme og velkjente kjøretøyet fra åttitallets kassasuksess Ghostbusters, er valgt ut av medlemmer av LEGO Ideas (tidligere CUUSOO). Bilen er fullstappet av alt som trengs for å oppdage paranormal aktivitet og jakte på de ekleste spøkelser. Den har også kul Ghostbusters logodekor, avtakbart tak, sporingsdatamaskin og plass til tre minifigurer. Dette unike settet leveres med et spennende hefte med byggeinstruksjoner, utvalgte bilder og morsom bakgrunnsinformasjon om den klassiske Ghostbusters-filmen. Så om du ser noe rart der du bor, er det bare å få på deg protonryggsekken og hjelpe Peter Venkman, Ray Stantz, Egon Spengler og Winston Zeddemore med å fange spøkelser! Inkluderer fire minifigurer med protonryggsekker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ghostbusters Ecto-1
SKU
21108
EAN
5702015287593
Deler
508
Tema
LEGO Ideas
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.