LEGO Pandahjem med park 21158

Pandakos med settet Minecraft Pandahjem med park!

lego 21158 pandahjem med park
 • 204 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21158 SKU

Kjenner du en Minecraft spiller som kunne tenke seg å passe på de søte pandafigurene fra Minecraft dataspillet? Nå har de sjansen! Med lekesettet LEGO Minecraft Pandahjem med park kan barn gjenskape en gjenkjennelig Minecraft lekeopplevelse i virkeligheten.Barn kan lage sine egne Minecraft fortellinger med et LEGO byggesett!Barn fra sju år og oppover kan ta …

Les mer...

Priser LEGO Pandahjem med park 21158

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO Pandahjem med park 21158

Kjenner du en Minecraft spiller som kunne tenke seg å passe på de søte pandafigurene fra Minecraft dataspillet? Nå har de sjansen! Med lekesettet LEGO Minecraft Pandahjem med park kan barn gjenskape en gjenkjennelig Minecraft lekeopplevelse i virkeligheten.Barn kan lage sine egne Minecraft fortellinger med et LEGO byggesett!Barn fra sju år og oppover kan ta med seg den digitale Minecraft opplevelsen inn i virkelighetens verden. De kan passe på og leke med pandaungen, gjøre klar pandahjemmet og sengen på taket, hvor den lekne ungen sover, og passe på at alle får mat. Pandaene kan kose seg med masse bambus, og Alex kommer med en deilig lekekake!Søte pandaer gjør LEGO Minecraft enda mer magisk! Og det beste for voksne er at settet er den perfekte jule- eller bursdagsgaven for barn. LEGO Minecraft sett gir barn muligheten til å utfolde seg fritt og leke selvstendig. Og med de nye, søte pandaene fra januar 2020 med bevegelige ledd kan leken fortsette i det uendelige.

 • Allsidig panda ekesett som gjør det mulig å iscenesette favorittfortellinger fra Minecraft i virkelighetens verden. Gi barn muligheten til å bygge ekte Minecraft moro og eventyr med settet LEGO Pandahjem med park, hvor de skal passe på de søte lekepandaene.
 • De søteste mobene i hele Minecraft kommer i januar 2020! Minecraft figurene av en mammapanda og en pandaunge kan sitte, stå og bevege på hodene. En ozelot kommer på besøk. Det er nok av bambus til pandaene, og Alex har med en pai de skal kose seg med!
 • Barn kan bygge og leke i et Minecraft miljø de selv har skapt. De kan bygge en hytte til pandaene. Hytta har en seng på taket som er perfekt for trøtte pandaunger. Alex har med seg diamantøksa si, så det er bare å begynne å lete etter Minecraft gull.
 • Dette allsidige Minecraft lekesettet er perfekt som gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger. For jenter og gutter fra sju år og oppover. Dette er et flott sett for alle som liker pandaer og Minecraft, og som ser etter nye måter å leke med favorittspillet sitt på.
 • Lekesettet er over 19 cm langt, 9 cm høyt og 8 cm bredt og gir mulighet for å gjenskape spennende Minecraft opplevelser i virkeligheten. Kan kombineres det med andre LEGO sett for enda mer moro.
 • Krever ikke batteri, så leken kommer raskt i gang! Settet byr på selvstendig lek basert på barns egen fantasi, og det styrker barns fingerferdighet, kreativitet og evne til å løse problemer.
 • Enkle instruksjoner får barna raskt i gang med å bygge og leke! Hvis instruksjonene blir borte, kan de lastes ned på nytt fra LEGO.comuildinginstructions.
 • Alle LEGO Minecraft byggeleker utvider den digitale Minecraft verdenen til også å gjelde den fysiske lekeverdenen. LEGO Minecraft settene har autentiske modeller av høy kvalitet og tilfører barnas lekeopplevelse en ny dimensjon!
 • Alle LEGO leker oppfyller bransjens strengeste standarder samt våre egne krav til kvalitet. Lekene er garantert ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958!
 • Vi i LEGO konsernet tester klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite i, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at de oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet, slik at du kan være sikker på at de er trygge for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Pandahjem med park
SKU
21158
EAN
5702016618259
UPC
673419319027
Deler
204
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.