LEGO Illagernes angrep 21160

Minecraft landsbylekesett med et glefsende Ravager-beist!

lego 21160 illagernes angrep
 • 562 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21160 SKU

Actionfylt LEGO Minecraft eventyr med inspirerende miljøer, kult tilbehør og populære figurer fra det berømte dataspillet. Alt kan skje når den mystiske Minecraft figuren av Kai ankommer scenen for å slåss mot de onde angriperne!Gir barn mange måter å bygge, leke og skape på!Tre Minecraft miljøer: ørkenhus med flatt tak, handelssted og åker med avling. …

Les mer...

Priser LEGO Illagernes angrep 21160

Lego.com LEGO.com 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO Illagernes angrep 21160

Actionfylt LEGO Minecraft eventyr med inspirerende miljøer, kult tilbehør og populære figurer fra det berømte dataspillet. Alt kan skje når den mystiske Minecraft figuren av Kai ankommer scenen for å slåss mot de onde angriperne!Gir barn mange måter å bygge, leke og skape på!Tre Minecraft miljøer: ørkenhus med flatt tak, handelssted og åker med avling. Deltakerne kan tilpasse settet og skape utallige rollespillscenarioer. Ta av hustaket, og la leken fortsette innendørs. I tillegg til vennligeVillagere, nye Illagere fra januar 2020, en Vindicator og en rekke dyr og tilbehør må du også hamle opp med et glefsende Ravager-beist! Beistet er stort nok til å ha en Minecraft figur på ryggen og har kjever som kan åpnes og lukkes med et smell!Skap spennende Minecraft action med LEGO klosser og figurer! LEGO Minecraft lekesett gir barn muligheten til å utfolde seg fritt og leke selvstendig eller i grupper. Og med de nye Minecraft figurene fra januar 2020 fortsetter leken i det uendelige!

 • Gi Minecraft spillere nye lekemuligheter med dette actionfylte LEGO Minecraft settet. Barna kan omorganisere settets tre deler for å lage utallige nye eventyr. Målet er å beseire fiendtlige mober og det glefsende Ravager-beistet!
 • I januar 2020 kommer de nye Illagerne med et stort og glefsende Ravager-beist som de kan ri på. Disse truende typene introduserer konflikt og action i spillet og alle LEGO Minecraft sett.
 • En mystisk Kai-figur skynder seg for å komme Villagerne til unnsetning ogbeskytte ørkenhuset, handelsstedet og avlingene. Når kampen er over, kan deltakerne flytte om på de tre delene og gjøre settet klart for enda flere spennende eventyr.
 • Jenter og gutter fra sju år og oppover vil elske å bygge, leke med, omorganisere og lage nye fortellinger med dette allsidige Minecraft settet. Dette er en flott jule- eller bursdagsgave til alle barn som ser etter nye måter å leke med favorittspillet sitt på.
 • Det tredelte settet er over 46 cm langt, 34 cm bredt og 26 cm høyt. Og ved å omorganisere delene og kombinere dem med andre LEGO sett får barna enda mer moro og spenning!
 • Dette batteriløse, praktiske lekesettet styrker barns fingerferdighet, kreativitet og problemløsingsferdigheter. Enten de leker alene eller med flere er barnas fantasi den uutømmelige drivkraften i leken!
 • Barn kan velge om de vil bygge etter eget hode eller følge de enkle byggeinstruksjonene! Og hvis instruksjonene blir borte, kan de lastes ned på nytt fra LEGO.comuildinginstructions.
 • LEGO Minecraft byggesett gjør at barn kan overføre spenningen fra den digitale Minecraft verdenen til den fysiske lekeverdenen. LEGO Minecraft settene har autentiske modeller av høy kvalitet og tilfører barnas lekeopplevelse en ny dimensjon!
 • LEGO byggesett lages i tråd med bransjens høyeste standarder og LEGO konsernets egne strenge kvalitetskrav. Det sikrer at klossene er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre!
 • Vi i LEGO konsernet tester klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite i, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at de oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet, slik at du kan være sikker på at de er trygge for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Illagernes angrep
SKU
21160
EAN
5702016618273
UPC
673419319041
Deler
562
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
899 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.