LEGO Konstruksjonsboks 3.0 21161

Frigjr kreativiteten til Minecraft spillere med et praktisk og gyalt LEGO sett

lego 21161 konstruksjonsboks 3 0
 • 564 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21161 SKU

Finn fram LEGO Minecraft klossene fra konstruksjonsboksen, og bygg dine egne Minecraft-eventyr! Bygg et flott slott eller en travel bondegård ved hjelp av instruksjonene, eller bygg på dine egne miljøer. Bli med Steve og Alex på spennende eventyr med en Creeper, en gris og en zombie. Angrip med TNT, stikk av fra Creeper-figuren og utforsk …

Les mer...

Priser LEGO Konstruksjonsboks 3.0 21161

Lego.com LEGO.com 999 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO Konstruksjonsboks 3.0 21161

Finn fram LEGO Minecraft klossene fra konstruksjonsboksen, og bygg dine egne Minecraft-eventyr! Bygg et flott slott eller en travel bondegård ved hjelp av instruksjonene, eller bygg på dine egne miljøer. Bli med Steve og Alex på spennende eventyr med en Creeper, en gris og en zombie. Angrip med TNT, stikk av fra Creeper-figuren og utforsk utallige gøyale lekeopplevelser i din egen Minecraft-verden.

 • Med Konstruksjonsboks 3.0 (21161) kan du gi Minecraft spillere muligheten til å oppleve kreative eventyr i virkeligheten. Settet er fullt av LEGO Minecraft byggeklosser og velkjente figurer og inspirerer til kreativ lek og moro!
 • Minecraft byggeleken inkluderer 564 klosser og deler, populære figurer fra spillet – Steve, Alex, en Creeper, en gris og en zombie – og masse kule funksjoner, inkludert TNT-kaster og Creeper-konfrontasjon.
 • Settet inneholder alt barn trenger for å iscenesettefantasifulle Minecraft eventyr i et flott slott, på en travel bondegård og i miljøer barna lager selv mens de utforsker nye måter å leke med favorittspillet sitt på.
 • LEGO Minecraft Konstruksjonsboks 3.0 er en flott gave eller bursdagspresang til spillere fra åtte år og oppover. Uansett om barn vil spille alene eller sammen med andre byr denne byggeleken på grenseløs, praktisk Minecraft-moro.
 • Slottet er over 18 cm høyt, 27 cm bredt og 26 cm dypt, mens bondegården er over 16 cm høy, 26 cm bred og 26 cm dyp. Med dette lekesettet får barn Minecraft moro i episk skala.
 • Denne Minecraft byggeleken krever ikke batterier. Den drives av barns fantasi, og derfor tar leken aldri slutt.
 • Trykte instruksjoner er bra, men digitale Instructions PLUS er SUPERBRA! Med appen LEGO Building Instructions kan selv små barn zoome, rotere og visualisere modellen mens de bygger og lager sin egen Minecraft verden.
 • LEGO Minecraft sett kombinerer Minecraft-nettspillets digitale spenning medekte fysisk LEGO byggemoro. Disse settene byr på en helt ny verden av Minecraft-moro og inkluderer detaljerte modeller, elementer og figurer samt masse gøyale funksjoner.
 • LEGO byggesett oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Konstruksjonsboks 3.0
SKU
21161
EAN
5702016618280
UPC
673419319058
Deler
564
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
999 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.