LEGO Korallrevet 21164

Minecraft eventyr under vannet

lego 21164 korallrevet
 • 92 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21164 SKU

Opplev Minecraft – det utrolig populære dataspillet for barn – i virkeligheten med byggesettet LEGO Minecraft korallrevet (21164). LEGO klossene kan flyttes om på i det uendelige for kreativ byggemoro som aldri tar slutt.Autentisk Minecraft action i en undervannsverdenLa barn bli med den populære og dristige Minecraft karakteren Alex, når hun dykker ned til det …

Les mer...

Priser LEGO Korallrevet 21164

Proshop.no Proshop.no -2% 127 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com 130 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO Korallrevet 21164

Opplev Minecraft – det utrolig populære dataspillet for barn – i virkeligheten med byggesettet LEGO Minecraft korallrevet (21164). LEGO klossene kan flyttes om på i det uendelige for kreativ byggemoro som aldri tar slutt.Autentisk Minecraft action i en undervannsverdenLa barn bli med den populære og dristige Minecraft karakteren Alex, når hun dykker ned til det fargerike korallrevet i Minecraft havet på jakt etter skjulte skatter. Settet er stappfullt av fantasifulle Minecraft elementer, inkludert piggsvinfisker og en skjult skattkiste. Og, som i alle Minecraft eventyr, må du gjøre deg klar for en spennende sverdkamp mot en druknet zombie.

 • LEGO Minecraft korallrevet (21164) gir Minecraft spillere et sett som gjør det mulig å oppleve spillets undervannsverden i virkeligheten, takket være LEGO klosser som kan forflyttes på utallige måter.
 • Robust LEGO Minecraft sett med den populære spillkarakteren Alex, med dykkerhjelm, magiske bukser og et sverd, samt en druknet, to piggsvinfisker (1 «oppblåst» og 1 vanlig) og tilbehør.
 • La barn bli med den populære og dristige Minecraft karakteren Alex, når hun dykker ned til det fargerike korallrevet på jakt etter skjulte skatter og må forsvare seg mot overraskende angrep fra en druknet.
 • For barn fra sju år og oppover. Overrask fans av det digitale Minecraft spillet med et fysisk Minecraft sett de kan bygge i virkeligheten. En perfekt gave til spillere som har lyst til å oppleve Minecraft på en ny og spennende måte.
 • Settet er 7 cm høyt, 10 cm bredt og 10 cm dypt og byr derfor på stor moro i lite format.
 • Det fargerike korallrevet har mange autentiske Minecraft detaljer og gøyalt tilbehør som en skjult skattkiste som kan åpnes og inneholder en fisk og en perle.
 • Dette LEGO Minecraft settet er robust, kan settes sammen på uendelig mange måter og passer perfekt sammen med andre LEGO Minecraft sett.
 • Det store utvalget av LEGO Minecraft lekesett gir barn muligheten til å leke med kjente karakterer, miljøer og funksjoner fra Minecraft-universet – alt gjenskapt ved hjelp av en kreativ miks av solide LEGO klosser.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjekrav. Deer ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Korallrevet
SKU
21164
EAN
5702016913569
UPC
673419340557
Deler
92
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.