LEGO Bigården 21165

Opplev actionfylt birkting med dette flotte LEGO Minecraft lekesettet

lego 21165 bigarden
 • 238 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21165 SKU

Lekesettet LEGO Minecraft Bigården (21165) summer av aktivitet og lekemuligheter. Både Minecraft spillere og alle som ikke spiller, vil ha glede av fysisk og fantasifull lek med gøyale figurer og skapninger fra nettspillet. Frilek inspirert av Minecraft. Barn kan få blomster og avlinger til å trives ved hjelp av de snille biene, som også lager honning …

Les mer...

Priser LEGO Bigården 21165

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO Bigården 21165

Lekesettet LEGO Minecraft Bigården (21165) summer av aktivitet og lekemuligheter. Både Minecraft spillere og alle som ikke spiller, vil ha glede av fysisk og fantasifull lek med gøyale figurer og skapninger fra nettspillet.

Frilek inspirert av Minecraft
Barn kan få blomster og avlinger til å trives ved hjelp av de snille biene, som også lager honning i bikuben. Samtidig må de holde en sverm med sinte bier på avstand, der de summer omkring i sirkler i luften og angriper lam og en stakkars,forskremt landsbyboer. Dette allsidige settet byr på en spennende, engasjerende og pedagogisk opplevelse med innovative og praktiske funksjoner, en bevinget birøkter, landsbyboer og åtte travle bier. La leken begynne!

Fysisk Minecraft action med klossebygde LEGO leker!
På utkikk etter en topp bursdagsgave eller feriegave til Minecraft fans? LEGO Minecraft lekesett gir barn muligheten til å gjenskape alle de gøyale opplevelsene fra nettspillet, i en fysisk verden.

 • LEGO Minecraft Bigården (21165) lekesettet inkluderer figurer og skapninger som er kjent fra nettspillet, og det byr på en sverm av rollespillmuligheter for både Minecraft spillere og alle andre.
 • Inkluderer birøkter med elytra-vinger, landsbyboer, lam, fire snille bier og fire sinte bier. Settet inkluderer også en roterbar flygefunksjon, som sender biene flygende gjennom luften for å skape kaos!
 • Barn kan hjelpe de fire søte biene med å bestøve både blomster og avlinger og hjelpe birøkteren med å jage vekk fire sinte bier, som summer omkring i sirkler og skremmer både sau og landsbyboer.
 • Både Minecraft spillere og andre i alderen åtte år og oppover, vil ha glede av denne gøyale bieleken. Dette er en flott bursdags- eller feriegave for barn som ser etter nye måter å leke med favorittspillet sitt på.
 • Dette allsidige LEGO Minecraft lekesettet er over 19 cm høyt, 16 cm bredt og 13 cm dypt. Spillere kan bygge, leke, omorganisere og leke videre. De kan også oppleve enda mer moro ved å kombinere settet med andre LEGO Minecraft leker.
 • Dette LEGO Minecraft settet krever ikke batterier – det drives utelukkende av barns fantasi! Den praktiske leken styrker barns fingerferdighet, kreativitet og problemløsingsevner, både når de leker alene og med venner.
 • De enkle, trykte instruksjonene gjør det lett for barn å bygge, leke med og få maksimalt utbytte av LEGO Minecraft settet.
 • LEGO Minecraft byggesett gjør at barn kan overføre spenningen fra den digitale Minecraft verdenen til den fysiske lekeverdenen. LEGO Minecraft settene inneholder autentiske modeller av høy kvalitet og tilfører barns lekeopplevelse en ny dimensjon!
 • LEGO byggesett oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bigården
SKU
21165
EAN
5702016913774
UPC
673419340205
Deler
238
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.