LEGO Den nedlagte gruven 21166

Klassisk Minecraft action med favorittfigurer fra Minecraft

lego 21166 den nedlagte gruven
 • 248 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21166 SKU

Settet LEGO Minecraft Den nedlagte gruven 21166 vekker klassisk action fra Minecraft nettspillet til live i virkeligheten. Barn kan hjelpe spillets hovedrolleinnehaver med å grave, bygge, utforske og beskytte seg mot utallige angrep fra diverse fiendtlige skapninger. Fysiske Minecraft eventyr i gruven. Barn kan hjelpe Steve med å grave fram kull, jern og diamanter mens han …

Les mer...

Priser LEGO Den nedlagte gruven 21166

Proshop.no Proshop.no -26% 221 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -10% 270 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -10% 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO Den nedlagte gruven 21166

Settet LEGO Minecraft Den nedlagte gruven 21166 vekker klassisk action fra Minecraft nettspillet til live i virkeligheten. Barn kan hjelpe spillets hovedrolleinnehaver med å grave, bygge, utforske og beskytte seg mot utallige angrep fra diverse fiendtlige skapninger.

Fysiske Minecraft eventyr i gruven
Barn kan hjelpe Steve med å grave fram kull, jern og diamanter mens han angripes av en skummel zombie, en krypende edderkopp og et levende slim. De må lure de fiendtlige skapningene til gruveinngangen, hvor de bruker den manuelle utløseren for å slippe steinmasser rett i hodet på dem.

Skap spennende Minecraft action med klossebygde LEGO lekesett!
På utkikk etter en topp bursdagsgave eller feriegave til Minecraft fans? LEGO Minecraft lekesett gir barn muligheten til å gjenskape alle de gøyale opplevelsene fra nettspillet, i en fysisk verden.

 • Settet LEGO Minecraft Den nedlagte gruven 21166 vekker klassisk action fra Minecraft-nettspillet til live i virkeligheten. Barn kan hjelpe spillets hovedrolleinnehaver med å grave, bygge og utforske mens de angripes av diverse fiendtlige skapninger.
 • Inneholder velkjente Minecraft figurer og skapninger: Steve, en zombie, en edderkopp og levende slim. Settet inneholder også kull-, jern- og diamantelementer samt en funksjon som løsner steinmasser.
 • Barna skal hjelpe Steve med å grave etter ressurser og samtidig lure zombien, edderkoppen og det levende slimet til gruveinngangen, hvor de kan bruke den manuelle utløseren for å slippe steinmasser rett i hodet på dem.
 • En flott bursdags- eller feriegave til barn fra sju år og oppover, som har lyst til å fortsette Minecraft leken utenfor den digitale verdenen.
 • Dette allsidige LEGO Minecraft lekesettet er over 14 cm høyt, 19 cm bredt og 12 cm dypt, og det er designet for å inspirere til fantasifull lek. Settet kan dessuten brukes sammen med andre Minecraft-leker.
 • Krever ingen batterier. Det er barns fantasi som er drivkraften bak LEGO Minecraft settet – dermed kan leken fortsette i det uendelige. Dette fysiske lekesettet styrker barns fingerferdighet, kreativitet og problemløsingsferdigheter.
 • Enkle, trykte instruksjoner gjør at barn kommer raskt i gang med bygging og lek og får maksimal glede av de kule figurene, gøyale funksjonene og velkjente Minecraft stedene.
 • LEGO Minecraft byggesett gjør at barn kan overføre spenningen fra den digitale Minecraft verdenen til den fysiske lekeverdenen. LEGO Minecraft settene inneholder autentiske modeller av høy kvalitet og tilfører barns lekeopplevelse en ny dimensjon!
 • LEGO byggesett oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Den nedlagte gruven
SKU
21166
UPC
673419340212
Deler
248
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
300 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.