LEGO Handelsstedet 21167

Allsidig lekesett med mange favorittfunksjoner fra Minecraft

lego 21167 handelsstedet
 • 201 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21167 SKU

LEGO Minecraft Handelsstedet (21167) er fullt av populære Minecraft funksjoner som inspirerer til grenseløs rollespillek: en eksploderende gruve, et fiendtlig skjelett, en mystisk handelsmann og to lamaer! Allsidig lekesett som byr på masse fysisk Minecraft moro. I Minecraft gruven er det mer enn nok å henge fingrene i for ivrige barn. Steve jobber knallhardt med å …

Les mer...

Priser LEGO Handelsstedet 21167

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp
Estore.no Estore.no 289 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO Handelsstedet 21167

LEGO Minecraft Handelsstedet (21167) er fullt av populære Minecraft funksjoner som inspirerer til grenseløs rollespillek: en eksploderende gruve, et fiendtlig skjelett, en mystisk handelsmann og to lamaer!

Allsidig lekesett som byr på masse fysisk Minecraft moro
I Minecraft gruven er det mer enn nok å henge fingrene i for ivrige barn. Steve jobber knallhardt med å grave opp verdifulle ressurser før han skal til handelsstedet. Han trenger imidlertid barnas hjelp til å håndtere alt det spennende som skjer i dette klassiske Minecraft universet. Lamaer farter fritt omkring, en eksplosjon går av, Steve må slåss mot et fiendtlig skjelett og handelsmannen har tilsynelatende ingenting å selge. Eller kanskje har han det likevel? Barn må vri på spaken for å avdekke de skjulte gjenstandene.

Opplev Minecraft bygging og -slåssing i virkeligheten!
Er du på utkikk etter en topp bursdagsgave eller feriegave til Minecraft fans? Med LEGO Minecraft lekesett kan barn oppleve nettspillets velkjente figurer og gøyale opplevelser i virkeligheten.

 • LEGO Minecraft Handelsstedet (21167) er et allsidig, fysisk lekesett som er stappfullt av klassisk moro fra Minecraft nettspillet: gruvedrift, eksplosjoner, en mystisk handelsmann, et fiendtlig skjelett og to lamaer på frifot!
 • Inneholder populære Minecraft figurer og skapninger: Steve, en handelsmann, et skjelett og to lamaer. Settet inneholder også gøyale funksjoner som en eksploderende gruve og et handelssted.
 • Barn hjelper Steve i hans actionfylte Minecraft hverdag. Han må hanskesmed en eksploderende gruve, et fiendtlig skjelett, lamaer som løper fritt omkring, og en handelsmann som ikke selger noe som helst – før varene hans avdekkes ved hjelp av en dreibar spak.
 • Dette gøyale lekesettet er en flott bursdags- eller feriegave til barn fra åtte år og oppover, som har lyst til å fortsette Minecraft leken utenfor den digitale verdenen.
 • Minecraft modellen er over 14 cm høy, 14 cm bred og 9 cm dyp og er designet for å inspirere til grenseløs rollespillmoro. Barn får enda mer moro ved å kombinere settet med andre LEGO Minecraft leker.
 • Krever ikke batterier – kun barns fantasi! Fysisk lek styrker barns fingerferdighet, kreativitet og problemløsingsferdigheter.
 • Enkle, trykte instruksjoner gjør det lett for barn å begynne å utforske de kjente Minecraft miljøene og ta i bruk de gøyale funksjonene og kule figurene.
 • LEGO Minecraft byggesett gjør at barn kan overføre spenningen fra den digitale Minecraft verdenen til den fysiske lekeverdenen. LEGO Minecraft settene inneholder autentiske modeller av høy kvalitet og tilfører barns lekeopplevelse en ny dimensjon!
 • LEGO byggesett oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Handelsstedet
SKU
21167
EAN
5702016913453
UPC
673419340229
Deler
201
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.