LEGO Den vindskjeve skogen 21168

Eksplosive, fysiske Minecraft-eventyr

lego 21168 den vindskjeve skogen
 • 287 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21168 SKU

Med LEGO Minecraft Den vindskjeve skogen (21168) kan fans glede seg til spennende og eksplosive Minecraft-opplevelser i virkeligheten.Fysisk action for barn som elsker MinecraftDette spennende lekesettet er fullt av Minecraft-figurer og funksjoner som barn kjenner igjen fra det populære dataspillet. Spillere må hjelpe Huntress gjennom den farlige, vindskjeve skogen, der hun må krysse en lavaelv …

Les mer...

Priser LEGO Den vindskjeve skogen 21168

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp
Estore.no Estore.no 419 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO Den vindskjeve skogen 21168

Med LEGO Minecraft Den vindskjeve skogen (21168) kan fans glede seg til spennende og eksplosive Minecraft-opplevelser i virkeligheten.Fysisk action for barn som elsker MinecraftDette spennende lekesettet er fullt av Minecraft-figurer og funksjoner som barn kjenner igjen fra det populære dataspillet. Spillere må hjelpe Huntress gjennom den farlige, vindskjeve skogen, der hun må krysse en lavaelv og unngå steinskred og angripende mobs. Bruk dynamitten for å velte et tre over lavaelven, krysslavaen på den provisoriske broen og legg ut på nye eventyr.

 • Overrask en Minecraft-fan med LEGO Minecraft settet Den vindskjeve skogen (21168). Med dette fysiske lekesettet får barn oppleve eksplosiv Minecraft-action i virkeligheten.
 • Inkluderer fire figurer: Huntress med pil og bue og rustning, en hoglin med bevegelig hode, og to pigliner med sverd. Inkluderer også innebygde funksjoner for eksplosjon og steinras.
 • Spillere skal hjelpe Huntress med å krysse et landskap med steinras, fiendtlige skapninger og en elv av lava. De kan felle et tre medsprengstoff for å lage en bro som fører til nye eventyr.
 • Dette spennende LEGO landskapet er en realistisk kopi av den mørke, farlige og vindskjeve skogen i Minecraft-spillet.
 • Perfekt gave for Minecraft-spillere som vil overføre den digitale spillopplevelsen til virkelighetens verden. Passer for barn fra åtte år og oppover.
 • Settet er 13 cm høyt, 25 cm bredt og 14 cm dypt. Det byr på gøyal, fysisk lek og passer også perfekt som utstillingsmodell på barnerommet.
 • Med LEGO Minecraftlekesett får Minecraft-fans en ny måte å spille favorittspillet sitt på. Settene inneholder figurer, scenarioer og funksjoner fra spillet, gjenskapt på fantasifullt vis ved hjelp av LEGO klosser og deler.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at deoppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Den vindskjeve skogen
SKU
21168
EAN
5702016913460
UPC
673419340236
Deler
287
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.