LEGO Det første eventyret 21169

Fysisk og actionfylt Minecraft-eventyr

lego 21169 det forste eventyret
 • 542 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21169 SKU

Med LEGO Minecraft Det første eventyret (21169) får spillere oppleve et fysisk Minecraft-univers hvor de kan utforske utallige eventyr, kule funksjoner, populære figurer og spektakulære mober. En ny og imponerende måte å spille Minecraft på. Kjenner du barn som elsker Minecraft? De vil garantert elske å kunne bygge en fysisk versjon av et av Minecrafts mest …

Les mer...

Priser LEGO Det første eventyret 21169

Lego.com LEGO.com 559 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO Det første eventyret 21169

Med LEGO Minecraft Det første eventyret (21169) får spillere oppleve et fysisk Minecraft-univers hvor de kan utforske utallige eventyr, kule funksjoner, populære figurer og spektakulære mober.

En ny og imponerende måte å spille Minecraft på
Kjenner du barn som elsker Minecraft? De vil garantert elske å kunne bygge en fysisk versjon av et av Minecrafts mest spennende miljøer, med en treetasjes struktur med fascinerende funksjoner som fossefallheis, togskinner som klapper sammen, glidende jordkuber og naturligvis eksplosjoner. De populære Minecraft-figurene Steve og Alex blir med på eventyrene sammen med Minecraft-favoritter som skjeletter, en farget katt, et får med horn og en blomstrende moobloom.

 • LEGO Minecraft Det første eventyret (21169) er et førsteklasses, fysisk byggesett som gjenskaper et av dataspillets mest spennende spillmiljøer.
 • Inneholder figurer av Steve og Alex samt to skjeletter, en farget katt, et får med horn, en moobloom og gøyale funksjoner som fossefallheis, togskinner som klapper sammen, glidende jordkuber og eksplosjoner.
 • Spillere må kjempe mot fiendtlige mober og unngå de skjulte fellene mens de utforsker de detaljerte omgivelsene i den tre etasjer høye Minecraft modellen.
 • En unik gave til Minecraft-spillere som vil overføre den digitale spillopplevelsen til virkelighetens verden. Passer for barn fra åtte år og oppover.
 • Settet er 23 cm høyt, 20 cm bredt og 18 cm dypt. Det byr på gøyal, fysisk lek og er en kul utstillingsmodell barn kan dele med venner på sosiale medier.
 • Med LEGO Minecraft lekesett får Minecraft-fans en ny måte å spille favorittspillet sitt på. Settene inneholder figurer, scenarioer og funksjoner fra spillet, gjenskapt på fantasifullt vis ved hjelp av LEGO klosser og deler.
 • LEGO byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør dem ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Det første eventyret
SKU
21169
EAN
5702016913873
UPC
673419340243
Deler
542
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
559 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.