LEGO Grisehuset 21170

Fysisk og kreativ Minecraft lek i grisehuset

lego 21170 grisehuset
 • 490 Deler
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21170 SKU

La engasjerte Minecraft spillere oppleve en helt ny dimensjon i spillingen sin med settet LEGO Minecraft grisehuset (21170). Dette autentiske Minecraft lekesettet er like morsomt, kreativt og fantasifullt som nettspillet, men i tillegg får du den allsidige, fysiske leken som LEGO byggesett byr på. På jakt etter en perfekt Minecraft gave?. Barn kan bruke Minecraft ferdighetene …

Les mer...

Priser LEGO Grisehuset 21170

Proshop.no Proshop.no 499 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com 599 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minecraft

Beskrivelse LEGO Grisehuset 21170

La engasjerte Minecraft spillere oppleve en helt ny dimensjon i spillingen sin med settet LEGO Minecraft grisehuset (21170). Dette autentiske Minecraft lekesettet er like morsomt, kreativt og fantasifullt som nettspillet, men i tillegg får du den allsidige, fysiske leken som LEGO byggesett byr på.

På jakt etter en perfekt Minecraft gave?
Barn kan bruke Minecraft ferdighetene sine til å bygge en modell som er like kreativ som i det digitale spillet – et hus formet som en kjempegris! Den ene siden kan åpnes inn til et stort rom, mens det avtakbare taket gir tilgang til enda flere lekemuligheter. Modellen kan endres i det uendelige, og hele hodet kan tas av og plasseres andre steder på modellen. Spillets dristige helt Alex, er klar for lek og moro, mens en ikonisk Creeper lusker rundt og prøver å ta spillerne i et bakholdsangrep. Med to søte griser å passe på er det mer enn nok å ta seg til utendørs også. I tillegg har settet en eksplosjonsfunksjon i ekte Minecraft stil, som sprenger leken i fillebiter!

 • Med LEGO Minecraft grisehuset (21170) kan du overraske Minecraft spillere med noe helt spesielt. Settet kombinerer alt det morsomme, kreative og eventyrlige fra Minecraft med LEGO klossenes fantastiske anvendelighet.
 • Et autentisk LEGO Minecraft byggelekesett med den populære spillkarakteren Alex, en ikonisk Creeper, to griser, tilbehør til Alex og gulrøtter til grisene.
 • Barn bruker Minecraft ferdighetene sine for å bygge et griseformet hus. Etterpå kan de åpne siden og ta av taketfor å utforske skjulte rom innvendig, gjemme seg for Creeper, passe på grisene – og utløse den «hussprengende» funksjonen!
 • For barn fra åtte år og oppover. En perfekt gave for barn som har lyst til å gå videre til neste nivå i Minecraft spillet sitt.
 • Modellen er 14 cm høy, 20 cm bred og 19 cm dyp. Settet stimulerer til praktisk kreativitet og tar seg flott ut på rommet til dedikerte Minecraft fans.
 • Dette LEGO Minecraft settet er robust, kan settes sammen på uendelig mange måter ogpasser perfekt sammen med andre LEGO Minecraft sett.
 • Det store utvalget av LEGO Minecraft lekesett gir barn muligheten til å leke med kjente karakterer, miljøer og funksjoner fra Minecraft universet – alt gjenskapt ved hjelp av en kreativ miks av robuste LEGO klosser.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Grisehuset
SKU
21170
EAN
5702016913880
UPC
673419340656
Deler
490
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
441 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.