LEGO Kunstprosjekt – lag ting sammen 21226

lego 21226 kunstprosjekt lag ting sammen
 • 4138 Deler
 • LEGO Art Tema
 • 21226 SKU

Ser du etter et sosialt og kreativt hobbyprosjekt med en vri? Da bør du velge LEGO Art: Kunstprosjekt – lag ting sammen (21226)! Samle venner og familie, gå gjennom veiledningen og skap personlige og kreative kunstverk til å henge på veggen. Kreativt samvær. Dette settet innbyr til kreativt samvær med familie og venner. Det inneholder en …

Les mer...

Priser LEGO Kunstprosjekt – lag ting sammen 21226

Proshop.no Proshop.no 1 498 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Art

Beskrivelse LEGO Kunstprosjekt – lag ting sammen 21226

Ser du etter et sosialt og kreativt hobbyprosjekt med en vri? Da bør du velge LEGO Art: Kunstprosjekt – lag ting sammen (21226)! Samle venner og familie, gå gjennom veiledningen og skap personlige og kreative kunstverk til å henge på veggen.

Kreativt samvær
Dette settet innbyr til kreativt samvær med familie og venner. Det inneholder en enkel, byggbar palett med fargematchende fliser samt fire temaer med ni bildealternativer hver: mat, mønstre, ikoner og interesser. Velg bildene dere vil lage, og sett dem deretter sammen til ett kunstverk. Dere kan også samarbeide om å lage et større bilde av en ikonisk LEGO minifigur.

Noe for alle
Ta en pause fra hverdagen, og fokuser på en gøyal, enkel og kreativ aktivitet, hvor du bygger et kunstverk som vil ta seg flott ut på veggen. La bildevalget gjenspeile personligheten til venner eller familiemedlemmer, eller bygg om til noe helt annet. Uansett hva du velger å gjøre, er dette settet en perfekt høytidsgave til venner og slektninger som liker hobbysett.

 • Samle troppene til den mest kreative aktiviteten noensinne med det slående settet LEGO Art: Kunstprosjekt – lag ting sammen (21226), som byr på mange gøyale bilder dere kan bygge og henge opp.
 • Kunst er gøyalt med dette unike LEGO settet som inkluderer over 4000 deler, ni veggplater, en byggbar fargepalett for sortering av fliser, to unike opphengselementer og et fliseverktøy.
 • Settet inspirerer til gøyale, sosiale og kreative aktiviteter sammen med hobbyinteresserte familiemedlemmer og venner. Settet kan bygges og bygges om i det uendelige og byr på mange fargerike bilder.
 • En flott og inspirerende gave til gutter, jenter og hobbyinteresserte fra sju år og oppover. Samarbeid for å bygge og vise fram en personlig kollasj av bilder, eller lag ett kunstverk av LEGO minifiguren mot en stjernebestrødd bakgrunn.
 • Det ombyggbare kunstverket er 40 x 40 cm i ferdigbygd tilstand, og det byr på en gøyal og utfordrende aktivitet for venner eller familier som elsker å bygge hobbysett sammen.
 • Dette settet har en unik «Wow!»-faktor når det pakkes opp, mens hovedmanualen og de ni individuelle settene med byggeinstruksjoner utgjør et kreativt veikart som veileder dere gjennom byggeprosessen.
 • LEGO Art settene er perfekte samlermodeller for hobbysett-fans og kan henges på veggen eller plasseres på en hylle. De byr på en engasjerende byggeopplevelse som lar deg oppdage nye måter å uttrykke deg kreativt på.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, knuses, vris, varmes opp, bøyes, ripes og strekkes for å kontrollere at dette byggbare kunstverket oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Kunstprosjekt – lag ting sammen
SKU
21226
EAN
5702017085210
Deler
4138
Tema
LEGO Art
LEGO pris
1 119 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.