LEGO 21301 Fugler

Sjeldne
lego 21301 fugler
  • 580 Deler
  • LEGO Ideas Tema
  • 21301 SKU

Legg fra deg kikkerten, og kom tettere innpå naturen med disse detaljerte LEGO modellene av kjente fuglearter! Modellene er skapt av hage- og fugleentusiasten Thomas Poulsom og håndplukket av medlemmene i LEGO Ideas. Fuglemodellene kommer fra hvert sitt kontinent: rødstrupen kommer fra Europa, blånøtteskriken kommer fra Nord-Amerika og kolibrien kommer fra Sør-Amerika. Disse vakre og …

Les mer...

Priser LEGO 21301 Fugler

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO 21301 Fugler

Legg fra deg kikkerten, og kom tettere innpå naturen med disse detaljerte LEGO modellene av kjente fuglearter! Modellene er skapt av hage- og fugleentusiasten Thomas Poulsom og håndplukket av medlemmene i LEGO Ideas. Fuglemodellene kommer fra hvert sitt kontinent: rødstrupen kommer fra Europa, blånøtteskriken kommer fra Nord-Amerika og kolibrien kommer fra Sør-Amerika. Disse vakre og detaljrike modellene leveres med et visningsstativ med et skilt med fuglens latinske navn. Du kan vise fram fuglene på stativet, eller ta dem av for å leke med dem. Settet inkluderer også tre hefter med flere opplysninger om hver av disse fascinerende fuglene pluss informasjon om skaperen bak de flotte modellene.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Fugler
SKU
21301
UPC
673419241632
Deler
580
Tema
LEGO Ideas
Alder
12+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
449 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.