LEGO 21304 Doctor Who

Sjeldne
lego 21304 doctor who
  • 625 Deler
  • LEGO Ideas Tema
  • 21304 SKU

Bygg en utrolig detaljert LEGO versjon av ikoniske TARDIS, og dra på tidsreiseeventyr sammen med Doctor Who! Modellen er laget av fandesigner Andrew Clark og ble valgt ut av medlemmer i LEGO Ideas. Den er basert på BBCs populære TV-serie om en såkalt tidsherre ved navn The Doctor, som utforsker verdensrommet i en TARDIS – …

Les mer...

Priser LEGO 21304 Doctor Who

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO 21304 Doctor Who

Bygg en utrolig detaljert LEGO versjon av ikoniske TARDIS, og dra på tidsreiseeventyr sammen med Doctor Who! Modellen er laget av fandesigner Andrew Clark og ble valgt ut av medlemmer i LEGO Ideas. Den er basert på BBCs populære TV-serie om en såkalt tidsherre ved navn The Doctor, som utforsker verdensrommet i en TARDIS – en politiboks. På grunn av transdimensjonal teknologi er politiboksen større innvendig enn utvendig. Dette flotte multifunksjonssettet inkluderer navigasjonsrommet med alle flyinstrumentene. Regenerer Doctor Who, og vinn over to onde Daleks og en gråtende engel sammen med Whos eksepsjonelle partner, Clara. Lukk dørene på TARDIS, og sett kursen for en annen dimensjon! Inneholder fire minifigurer med diverse tilbehørselementer: Den ellevte Doctor Who, den tolvte Doctor Who, Clara Oswald, en gråtende engel og to Daleks.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Doctor Who
SKU
21304
EAN
5702015535588
UPC
673419243766
Deler
625
Tema
LEGO Ideas
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
599 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.