LEGO 21312 NASAs kvinnelige pionerer

Sjeldne

Bygg, lek og lr med NASAs pionerer!

lego 21312 nasas kvinnelige pionerer
  • 231 Deler
  • LEGO Ideas Tema
  • 21312 SKU

Følg i fotsporene til fire av USAs romorganisasjons NASA (National Aeronautics and Space Administration) toppforskere med dette gøyale og inspirerende LEGO settet. Bygg Hubble-teleskopet, og lær om astronomi med «Hubble-teleskopets mor», Nancy Grace Roman. Bli med på å utvikle programvare til forskningsoppdrag i verdensrommet sammen med informatikeren Margaret Hamilton. Og skyt opp romfergen med Sally …

Les mer...

Priser LEGO 21312 NASAs kvinnelige pionerer

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO 21312 NASAs kvinnelige pionerer

Følg i fotsporene til fire av USAs romorganisasjons NASA (National Aeronautics and Space Administration) toppforskere med dette gøyale og inspirerende LEGO settet. Bygg Hubble-teleskopet, og lær om astronomi med «Hubble-teleskopets mor», Nancy Grace Roman. Bli med på å utvikle programvare til forskningsoppdrag i verdensrommet sammen med informatikeren Margaret Hamilton. Og skyt opp romfergen med Sally Ride, den første amerikanske kvinnen i verdensrommet, og Mae Jemison, verdens første fargede kvinne i verdensrommet. Bygg, lek og lær. Kanskje du også blir en av verdens beste forskere, teknologer, ingeniører eller matematikere!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO NASAs kvinnelige pionerer
SKU
21312
EAN
5702016108453
Deler
231
Tema
LEGO Ideas
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
300 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.