LEGO 21316 Familien Flint

Sjeldne

Ha det helt yabba dabba doo hjemme hos Wilma og Fred Flintstone!

lego 21316 familien flint
 • 748 Deler
 • LEGO Ideas Tema
 • 21316 SKU

Opplev moderne steinalderliv i forstaden Bedrock med samlerleken LEGO Ideas 21316 Familien Flint! Denne herlig nostalgiske byggeleken inkluderer huset og den ikoniske bilen til Familien Flint. Det detaljerte huset har avtakbart tak for innvendig lek, inngangsdør som kan åpnes, sofa, TV, stuebord, bowlingball og bowlingkjegle samt en grønn hage-basisplate med et byggbart palmetre. Bygg og …

Les mer...

Priser LEGO 21316 Familien Flint

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO 21316 Familien Flint

Opplev moderne steinalderliv i forstaden Bedrock med samlerleken LEGO Ideas 21316 Familien Flint! Denne herlig nostalgiske byggeleken inkluderer huset og den ikoniske bilen til Familien Flint. Det detaljerte huset har avtakbart tak for innvendig lek, inngangsdør som kan åpnes, sofa, TV, stuebord, bowlingball og bowlingkjegle samt en grønn hage-basisplate med et byggbart palmetre. Bygg og finn på kreative leker med Familien Flints bil med plass til fire minifigurer. Bilens nye stofftak-element og avtakbare dinosaurribbein kom i mars 2019. Familien Flint var den første animasjonsserien som ble vist på TV i beste sendetid i USA i 1960. Serien ble raskt en familiefavoritt over hele verden. Nå kan du gjenskape morsomme scener med minifigurene av Wilma Flint og mannen hennes Fred Flint samt vennene Betty og Barney Rubble. Denne klassiske LEGO Ideas modellen er dessuten perfekt som bygge- og utstillingsmodell.

 • LEGO Ideas byggeleken inneholder fire nye Familien Flint-minifigurer lansert i mars 2019: Wilma Flint, Fred Flint, Betty Rubble og Barney Rubble.

 • Familien Flints hus har avtakbart tak for lek innvendig, inngangsdør som kan åpnes, gardiner og gardinstenger, sofa, TV med antenne, kjøkkenvask, bord og telefon, ildsted, veggmaleri, stuebord med fruktbolle, byggbar gulvlampe og lampeskjerm, kasse med bowlingball og tre bowlingkjegler, en grønn hage-basisplate med byggbart palmetre, to blomsterpotter, blomster, planter og to melkeflasker.
 • Inneholder en byggbar postkasse med et brev inni og familiens navn utenpå.
 • Den LEGO klossebygde bilen til Familien Flint har plass til fire minifigurer, to dampveivalshjul, nytt biltak av stoff fra mars 2019 og avtakbart dinosaurribbein.
 • Dette kreative byggesettet inkluderer et hefte med byggeinstruksjoner, gøyale fakta om Familien Flint og informasjon om retro-settets fan-skaper og LEGO designere.
 • Bygg og still ut samlerleken, eller gjenskap favorittscenene dine fra den amerikanske animasjonsserien «The Flintstones».
 • Familien Flints hus i Bedrock er over 12 cm høyt, 16 cm bredt og 12 cm dypt.
 • Familien Flints bil er over 6 cm høy, 11 cm lang og 7 cm dyp.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Familien Flint
SKU
21316
EAN
5702016396300
Deler
748
Tema
LEGO Ideas
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
719 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.