LEGO 21320 Dinosaurfossiler

Sjeldne

LEGO Ideas Dinosaurfossiler samlersett for utstilling!

lego 21320 dinosaurfossiler
  • 910 Deler
  • LEGO Ideas Tema
  • 21320 SKU

Lær mer om livet på jorden for millioner av år siden, og bygg et ekte blikkfang med LEGO Ideas 21320 Dinosaurfossiler – et byggesett for voksne samlere. Settet består av 910 deler og byr på en altoppslukende og kreativ byggeopplevelse for alle som er interessert i zoologi, og vil sette pris på de to detaljerte …

Les mer...

Priser LEGO 21320 Dinosaurfossiler

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO 21320 Dinosaurfossiler

Lær mer om livet på jorden for millioner av år siden, og bygg et ekte blikkfang med LEGO Ideas 21320 Dinosaurfossiler – et byggesett for voksne samlere. Settet består av 910 deler og byr på en altoppslukende og kreativ byggeopplevelse for alle som er interessert i zoologi, og vil sette pris på de to detaljerte dinosaurskjelettmodellene (av Tyrannosaurus rex og Triceratops) og skjelettleken av en pterosauren (Pteranodon). Modellene er i 1:32-skala, og kan plasseres i livaktige stillinger på hver sin sokkel. Sett dem ved siden av sapiens-skjelettmodellen så de til sammen danner en museumsutstilling i miniatyr. Settet inneholder også en minifigur av en paleontolog med diverse tilbehør som stimulerer til fantasifull rollespillmoro. Dette arkeologi-lekesettet er en flott gave for voksne som er interessert i dinosaurer. Bygg settet på egen hånd eller sammen med familie og venner som også er interessert i zoologi.

  • Fantastisk detaljert dinosaurfossil-sett som inkluderer byggbare og bevegelige lekemodeller av skjelettene til en Tyrannosaurus rex, Triceratops og Pteranodon i 1:32-skala. Hver modell er utstyrt med sokkel, og settene danner til sammen en LEGO museumsutstilling i miniatyr.
  • Settet inneholder også en sapiens-skjelettmodell med sokkel og en minifigur av en paleontolog med byggbar kasse samt tilbehør som dinosauregg, knokkel, hatt og bok for kreativt rollespill.
  • Dette LEGO Ideas dinosaursettet for samlere inneholder 910 deler og byr på en altoppslukende og tilfredsstillende byggeopplevelse.
  • Har du ikke bygd LEGO modeller før? Ingen grunn til bekymring. Dette paleontolog-byggesettet inneholder et hefte med enkle byggeinstruksjoner, fascinerende fakta om Tyrannosaurus rex, Triceratops og Pteranodon samt informasjon om entusiasten og LEGO designeren som har laget settet.
  • Dette er det perfekte leke- og byggesettet for LEGO byggere fra 16 år og oppover, som er interessert i zoologi og dinosaurer.
  • Lekemodellene av pterosaur- og dinosaurskjelettene er fantastiske blikkfang. T. rex-skjelettmodellen er den største av de tre modellene og er over 20 cm høy og 40 cm lang.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Dinosaurfossiler
SKU
21320
EAN
5702016615586
UPC
673419317306
Deler
910
Tema
LEGO Ideas
Alder
16+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.