LEGO Internasjonal romstasjon 21321

Flott utstillingsmodell av den internasjonale romstasjonen laget av LEGO klosser

lego 21321 internasjonal romstasjon
 • 864 Deler
 • LEGO Ideas Tema
 • 21321 SKU

Bygg og still ut den spektakulære modellen LEGO Ideas Internasjonal romstasjon (21321). Settet består av 864 deler og er fullt av autentiske ISS-detaljer, inkludert en bevegelig Canadarm2-robotarm og to roterende ledd forbundet med åtte regulerbare «solcellepaneler». Dette er den perfekte gaven til romfartsentusiaster, voksne LEGO fans og andre erfarne modellbyggere. Et fantastisk blikkfang. Denne spektakulære …

Les mer...

Priser LEGO Internasjonal romstasjon 21321

Lego.com LEGO.com 899 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 1 415 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO Internasjonal romstasjon 21321

Bygg og still ut den spektakulære modellen LEGO Ideas Internasjonal romstasjon (21321). Settet består av 864 deler og er fullt av autentiske ISS-detaljer, inkludert en bevegelig Canadarm2-robotarm og to roterende ledd forbundet med åtte regulerbare «solcellepaneler». Dette er den perfekte gaven til romfartsentusiaster, voksne LEGO fans og andre erfarne modellbyggere.

Et fantastisk blikkfang
Denne spektakulære LEGO romskipmodellen inkluderer en utstillingssokkel, en byggbar NASA-romferge iminiatyr, tre lasteromskip i miniatyr samt to astronautmikrofigurer og utgjør til sammen et slående blikkfang. Det følger med illustrerte instruksjoner samt et 128-siders hefte med fascinerende fakta og informasjon om LEGO entusiasten som har laget settet, samt LEGO designeren.

Kreative ideer!
Det er LEGO entusiaster som står bak det utrolig varierte utvalget av LEGO Ideas sett, som alle er stemt fram av LEGO fans. Settene er enten inspirert av virkeligheten, actionhelter, ikoniske filmer, populære TV-serien eller tar utgangspunkt i originale ideer. Her finnes det noe for alle aldre.

 • Sett byggeferdighetene dine på prøve med utstillingsmodellen LEGO Ideas Internasjonal romstasjon (21321). Settet inkluderer en bevegelig Canadarm2-robotarm, to roterende ledd forbundet med åtte regulerbare «solcellepaneler» og flere andre autentiske detaljer.
 • ISS-modellen inkluderer en utstillingssokkel, to astronautmikrofigurer, en klossebygd NASA-romferge i miniatyr og tre lasteromskip i miniatyr. Modellen tar seg flott ut og minner om barndommens LEGO prosjekter.
 • Settet inkludereret 128-siders hefte med fascinerende fakta om den internasjonale romstasjonen, LEGO entusiasten som har laget romfartssettet, og om LEGO designeren. Det er en hyllest til LEGO Ideas temaet som fyller 10 år i år.
 • Modellen består av 864 deler og er perfekt som gave til deg selv, og som bursdagsgave og julegave til romfartsentusiaster, LEGO fans over 16 år og alle andre erfarne LEGO byggere. Opplev timevis med kreativ byggemoro alene eller sammen med venner.
 • Dette ISS-lekebyggesettet (International Space Station) for voksne er over 20 cm høyt, 31 cm langt og 49 cm bredt. Dette er en vakker utstillingsmodell som garantert vekker oppsikt.
 • Byggesettet er batteriløst og byr på en engasjerende, gøyal og avstressende byggeopplevelse. Slapp derfor av og nyt litt alenetid mens du bygger denne fabelaktige utstillingsmodellen!
 • Vurderer du å kjøpe dette byggesettet til en som ikke har bygget LEGO sett før? Ikke noe problem! Settet inkluderer trinnvise byggeinstruksjoner som gjør at alle kan mestre denne utfordrende modellen uten problemer.
 • LEGO Ideas sett er laget av LEGO fans og stemmes fram av LEGO fans. Både voksne og barn kan glede seg over et utrolig variert utvalg av byggbare leker, som de kan samle på, vise fram og leke med.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. Du kan derfor være trygg på at klossene er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at dette LEGO Ideas byggesettet for voksne oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Internasjonal romstasjon
SKU
21321
EAN
5702016719062
UPC
673419325790
Deler
864
Tema
LEGO Ideas
Alder
16+ år
LEGO pris
899 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.