LEGO 21322 Sjrverne i Barrakudabukta

Sjeldne

Lek og utstilling med skipsforlisy og sjrvere

lego 21322 sjrverne i barrakudabukta
 • 2545 Deler
 • LEGO Ideas Tema
 • 21322 SKU

Nå kan du mimre over barndommens LEGO byggeprosjekter med skipsforlisøy-modellen LEGO Ideas Sjørøverne i Barrakudabukta (21322), som passer til lek og utstilling. Bygg i ro og mak alene – eller del byggemoroa med andre. Kan bygges om til en klassiker. Utforsk kapteinslugaren, matlageret, kjøkkenet, sovelugarene, lastehavnen, bondegården, toalettet, fangecellen, tavernaen og den skjulte skatten, i tillegg …

Les mer...

Priser LEGO 21322 Sjrverne i Barrakudabukta

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO 21322 Sjrverne i Barrakudabukta

Nå kan du mimre over barndommens LEGO byggeprosjekter med skipsforlisøy-modellen LEGO Ideas Sjørøverne i Barrakudabukta (21322), som passer til lek og utstilling. Bygg i ro og mak alene – eller del byggemoroa med andre.

Kan bygges om til en klassiker
Utforsk kapteinslugaren, matlageret, kjøkkenet, sovelugarene, lastehavnen, bondegården, toalettet, fangecellen, tavernaen og den skjulte skatten, i tillegg til åtte sjørøverminifigurer, diverse dyrefigurer og to skjeletter som alle inspirerer barn til actionfylt lek. Settet består av en øy som kan deles i to og settes sammen på nye måter. Skipsvraket kan også demonteres og settes sammen igjen til et skip som ligner på LEGO modellen av sjørøverskipet Black Seas Barracuda fra 1989.

Fan-tastiske ideer!
Det er LEGO fans som har laget det utrolig varierte utvalget av LEGO Ideas sett, og det er LEGO fans som har stemt fram vinnerne. Settene er enten basert på virkeligheten, actionhelter, ikoniske filmer eller populære TV-serier eller de tar utgangspunkt i helt originale ideer. Her finnes det noe for alle aldre.

 • Bygg og vis fram skipsforlisøy-modellen LEGO Ideas Sjørøverne i Barrakabukta (21322). Øya kan deles i to og settes sammen på andre måter, slik at den begravde sjørøverskatten kommer til syne.
 • Opplev gøyal rollespillaction med åtte minifigurer, inkludert Kaptein Rødskjegg, Lady Anker, Robin Ran og tvillingene Babord og Styrbord, samt en hai, gris, to papegøyer, tre krabber, to frosker og to skjeletter.
 • Inkluderer kapteinslugar, kjøkken, taverna, sovelugar og fangecelle med tilbehør. Skipsvraket kan bygges om til et skip som ligner på LEGO modellen Captain Redbeard’s Black Seas Barracuda fra 1989.
 • Dette sjørøverskute-byggesettet består av 2545 deler og er perfekt som bursdagsgave eller julegave for alle som liker sjørøvere og LEGO bygging. Settet byr på timevis med engasjerende og kreativ moro og gir byggeren en stressfri pause fra hverdagen.
 • Den flotte sjørøverskipsvrak-øymodellen er over 59 cm høy, 64 cm bred og 32 cm dyp. Modellen vekker garantert oppsikt enten du viser den fram hjemme eller på kontorpulten.
 • Krever ingen batterier – dette sjørøverskipsettet består kun av LEGO klosser og byr på en engasjerende byggeopplevelse. Glem alt om dagliglivets bekymringer, finn roen og bygg en vakker utstillingsmodell!
 • Vurderer du å kjøpe dette sjørøverbyggesettet til noen som ikke er vant til å bygge med LEGO klosser? Ikke noe problem! Settet inneholder trinnvise byggeinstruksjoner som gjør at alle kan gå løs på den utfordrende modellen med en sjørøvers usvikelige selvtillit.
 • LEGO Ideas sett er laget av LEGO fans og stemmes fram av LEGO fans. Temaet inneholder et utrolig variert utvalg av byggemodeller som kan vises fram og lekes med. Her er det noe for alle aldersgrupper!
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser testes på alle tenkelige måter for å sikre at hvert eneste modellsett oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder. Det gjør at denne sjørøverøya er like robust som den er imponerende.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Sjrverne i Barrakudabukta
SKU
21322
EAN
5702016819601
UPC
673419333351
Deler
2545
Tema
LEGO Ideas
Alder
16+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
2 299 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.