LEGO Seinfeld 21328

Seinfeld-utstillingsmodell for samlere med fem ikoniske figurer

lego 21328 seinfeld
 • 1326 Deler
 • LEGO Ideas Tema
 • 21328 SKU

Seinfeld var «showet som handlet om ingenting» og fikk alle til å le, og nå kan du feire den legendariske TV-serien med LEGO Ideas Seinfeld (21328), en utstillingsmodell av Jerrys leilighet. Samlermodellen er full av autentiske detaljer som vil glede fansen, inkludert det kombinerte kjøkkenet og stuen, hvor Jerry og vennene alltid oppholdt seg, og …

Les mer...

Priser LEGO Seinfeld 21328

Lego.com LEGO.com 699 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 1 338 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Ideas

Beskrivelse LEGO Seinfeld 21328

Seinfeld var «showet som handlet om ingenting» og fikk alle til å le, og nå kan du feire den legendariske TV-serien med LEGO Ideas Seinfeld (21328), en utstillingsmodell av Jerrys leilighet. Samlermodellen er full av autentiske detaljer som vil glede fansen, inkludert det kombinerte kjøkkenet og stuen, hvor Jerry og vennene alltid oppholdt seg, og gangen som naboen Kramer alltid kommer busende inn fra. Inkluderer tilbehør som en blå statue, muffinstopping, maleri av Uncle Leo, videotape med filmen Prognosis Negative, Commando 8 klimaanlegg og en Festivus-stang.

Ikoniske komikere
Settet inneholder fem LEGO minifigurer av de populære Seinfeld-figurene Jerry Seinfeld, George Costanza, Cosmo Kramer, Elaine Benes og Newman, som minner om grenseløst morsomme scener fra TV-serien. Settet inneholder også en liten, byggbar scene til standupkomikeren Jerry.

Flott gave
Dette modellsettet inngår i en samling med LEGO sett for kreative voksne. Settet er en flott nostalgisk nittitallsgave til deg selv, andre Seinfeld-fans eller LEGO fans i livet ditt.

 • Gjenopplev scener fra nittitallets beste TV-serie om ingenting med det fantastiske utstillingssettet LEGO Ideas Seinfeld (21328), som inkluderer en klossebygd kopi av Jerrys leilighet.
 • Inneholder fem minifigurer: Jerry Seinfeld, George Costanza, Cosmo Kramer, Elaine Benes og Newman samt tilbehør som en mikrofon, saltkringle, fiskestang, brødskive og fisk i en pose.
 • Jerrys leilighet har kjøkken med byggbar benk, kjøleskap med Superman-klistremerke, mikrobølgeovn, komfyr og mer, stue med lenestol, divan og bord og en kontorplass.
 • Inkluderer også en byggbar scene og tilbehør inspirert av TV-showet, inkludert en statue, muffinstopping, videotape med filmen Prognosis Negative, Commando 8 klimaanlegg og en Festivus-stang.
 • Modellen er 14 cm høy, 33 cm bred og 18 cm dyp. Et flott utstillingssett som du kan ha hjemme hos deg selv eller gi bort i gave til Seinfeld-fans og LEGO fans.
 • Settet kan bygges alene eller sammen med venner og familie. Etterpå kan du knipse bilderav dette sjarmerende memorabilia-settet og dele din interesse for Seinfeld TV-serien med andre.
 • Settet består av 1326 deler og inkluderer et illustrert hefte om Seinfeld, settets fandesigner og LEGO designere samt trinnvise instruksjoner som gjør byggeprosessen gledesfylt.
 • Denne byggemodellen for voksne er med i en serie med førsteklasses LEGO Ideas sett som alle er laget av fandesignere, stemt fram av tusenvis av LEGO fans og satt i produksjon av LEGO konsernet.
 • LEGO komponenteroppfyller krevende bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible, lette å sette sammen og festes godt til hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO byggeklosser og deler testes grundig og analyseres for å sikre at alle LEGO sett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Seinfeld
SKU
21328
EAN
5702016995756
UPC
673419345958
Deler
1326
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
699 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.