LEGO 31099 Propellfly

Tøff, ombyggbar flyleke som byr på høytflygende eventyr!

lego 31099 propellfly
 • 128 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31099 SKU

Stimuler til kreativt rollespill med dette settet med tre alternative modeller – et propellfly, et jagerfly og et helikopter med landingsplass. Den perfekte gave uansett anledning. Leken kan fortsette i det uendelige med bygging og ombygging! Hvilke opplevelser venter i luften? Barn får stimulert kreativiteten og finpusset byggeferdighetene sine med et stilig propellfly, lynraskt …

Les mer...

Priser LEGO 31099 Propellfly

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO 31099 Propellfly

 • Stimuler til kreativt rollespill med dette settet med tre alternative modeller – et propellfly, et jagerfly og et helikopter med landingsplass. Den perfekte gave uansett anledning. Leken kan fortsette i det uendelige med bygging og ombygging!
 • Hvilke opplevelser venter i luften? Barn får stimulert kreativiteten og finpusset byggeferdighetene sine med et stilig propellfly, lynraskt jagerfly og morsomt helikopter før de bygger noe helt nytt og annerledes.
 • Dette lekesettet for barn inneholder tre alternativer i én eske: et Creator 3-i-1 Propellfly (31099), et jagerfly og et helikopter, som fungerer som frittstående leker, men som også kan brukes sammen med andre LEGO sett. Barn kan styrke byggeferdighetene sine og ha det gøy.
 • Alle som liker kreativ bygging, vil elske dette flotte settet. Modellene av et klassisk propellfly, strømlinjeformet jagerfly og gøyalt helikopter danner til sammen en flott gave til jul, bursdag og alle andre anledninger. Passer for jenter og gutter fra seks år og oppover.
 • Klar for action? Propellflyet er over 7 cm høyt, 14 cm langt og 18 cm bredt, og det betyr at denne actionfylte leken er stor nok til å by på store eventyr, men liten nok til å kunne tas med overalt!
 • Barns fantasi er drivkraften, og resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg får de gleden av å finne på nye fortellinger på egen hånd.
 • Det er bare å åpne esken, så begynner leken med bygging og ombygging av alle de tre modellene. Enkle byggeinstruksjoner gjør byggeprosessen enkel for barn. Det gir mestringsfølelse og masse kreativ moro.
 • Med LEGO Creator 3-i-1-sett kan du gi barn grenseløse muligheter til å utvikle byggeferdighetene sine mens de leker. Med dette tøffe flylekesettet kan barn utvikle seg kreativt og slippe fantasien løs med mange byggemuligheter.
 • LEGO klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta frahverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO klosser og deler ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Propellfly
SKU
31099
EAN
5702016616057
UPC
673419317320
Deler
128
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.