LEGO Sportsbil 31100

Fartsfylt moro med en kjempetff, ombyggbar sportsbilleke!

lego 31100 sportsbil
 • 134 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31100 SKU

Med LEGO Creator 3-i-1 Sportsbil (31100) kan du stimulere barns kreativitet og interesse for kjøretøy. Den røde og svarte sportsbilen med motor, innsugingsrør og bakmontert spiler faller garantert i smak hos barn.Kreativ byggemoroMed dette LEGO Creator 3-i-1-settet får barn tre bygge- og lekeopplevelser: De kan bygge en sportsbil som de deretter bygger om til en …

Les mer...

Priser LEGO Sportsbil 31100

Lego.com LEGO.com 91 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO Sportsbil 31100

Med LEGO Creator 3-i-1 Sportsbil (31100) kan du stimulere barns kreativitet og interesse for kjøretøy. Den røde og svarte sportsbilen med motor, innsugingsrør og bakmontert spiler faller garantert i smak hos barn.Kreativ byggemoroMed dette LEGO Creator 3-i-1-settet får barn tre bygge- og lekeopplevelser: De kan bygge en sportsbil som de deretter bygger om til en hotrod med motor og innsugningsrør før de avslutter med et klassisk fly. Etterpå kan de finne på noe helt annerledes. En flott byggeleke som stimulerer til fantasifull lek og egner seg som belønning eller overraskelse. Sportsbilen og hotroden har plass til en minifigur.Modeller som kan bygges, lekes med og bygges omLEGO Creator 3-i-1-settene for barn byr på morsomme, detaljerte og realistiske modeller som stimulerer til fantasifull lek. Barn i alle aldre får utallige bygge- og lekemuligheter med modeller som stimulerer kreativiteten deres. Disse små og inspirerende settene er flotte som gaver uansett anledning.

 • Moro bak rattet? Barn kan slippe fantasien og kreativiteten løs mens de cruiser av sted i sportsbilen, setter nye fartsrekorder med hotroden, tar av til luften i det gammeldagse flyet eller bygger noe helt nytt.
 • Dette lekesettet for barn inneholder tre alternativer i én eske: en Creator 3-i-1 sportsbil (31100), en hotrod eller et gammeldags fly. Barn kan leke med settet for seg eller kombinere det med andre LEGO sett for å øve opp byggeferdighetene sine.
 • Alle som liker kreativ bygging, vilelske dette flotte settet. Sportsbilen med innsugningsrør og spoiler, den spennende hotroden og det gøyale flyet er flotte som gaver uansett anledning og passer for jenter og gutter fra seks år og oppover.
 • Detaljerte modeller klare for action. Sportsbilen er over 4 cm høy, 12 cm lang og 7 cm bred og er en spennende leke som er liten nok til å tas med overalt og stor nok til å romme en minifigur (følger ikke med).
 • Barns fantasi er drivkraften, og resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg får de gleden av å finne på nye historier helt på egen hånd.
 • Enkle byggeinstruksjoner gjør byggeprosessen enkel for barn. Det gir god mestringsfølelse og masse kreativ moro.
 • Det er bare å åpne esken, så begynner leken med bygging og ombygging av alle de tre lekemodellene.
 • Med LEGO Creator 3-i-1-sett kan du gi barn grenseløse muligheter til å utvikle byggeferdighetene sine mens de leker. Med dette tøffe kjøretøysettet kan barn utvikle seg kreativt og slippe fantasien løs med flere byggemuligheter.
 • LEGO klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO klosser og deler ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.
 • Inspirer til kreativ lek med dette spennende settet med tre lekemodeller i én eske: en monstertruck, en muskelbil med mållinje og en dragster. Det er en flott gave for barn. Bygg og bygg om i en lek som varer i det uendelige.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Sportsbil
SKU
31100
EAN
5702016616064
UPC
673419317337
Deler
134
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
91 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.