LEGO 31101 Monstertruck

En ombyggbar monstertruckleke med enorm knusekraft!

lego 31101 monstertruck
 • 163 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31101 SKU

Inspirer til kreativ lek med dette spennende settet med tre lekemodeller i én eske: en monstertruck, en muskelbil med mållinje og en dragster. Det er en flott gave for barn. Bygg og bygg om i en lek som varer i det uendelige. Hva slags utfordringer venter? Barns kreativitet og byggeferdigheter utvikles på nye måter …

Les mer...

Priser LEGO 31101 Monstertruck

Lego.com LEGO.com 200 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO 31101 Monstertruck

 • Inspirer til kreativ lek med dette spennende settet med tre lekemodeller i én eske: en monstertruck, en muskelbil med mållinje og en dragster. Det er en flott gave for barn. Bygg og bygg om i en lek som varer i det uendelige.
 • Hva slags utfordringer venter? Barns kreativitet og byggeferdigheter utvikles på nye måter når de kjører rundt i monstertrucken, tester ut muskelbilen og setter nye rekorder med dragsteren – eller bygger noe helt nytt.
 • Dette settet gir barn tre alternative modeller: en Creator 3-i-1 monstertruck (31101), en muskelbil og en lynrask dragster. Barn kan leke med settet alene eller kombinere det med andre LEGO sett for å øve opp byggeferdighetene sine.
 • Alle som liker kreativ bygging, vil elske dette fantastiske settet. Den kraftige monstertrucken, strømlinjeformede racerbilen og gøyale dragsteren er perfekte som gaver til jul, bursdag og alle andre anledninger. Passer for jenter og gutter fra sju år og oppover.
 • Fartsfylte modeller klare for action! Monstertrucken er over 6 cm høy, 10 cm lang og 8 cm bred. Den er stor nok til å by på storstilt spenning, men liten nok til å kunne tas med overalt.
 • Barns fantasi er drivkraften – resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker styrker barnas evne til å leke selvstendig og løse problemer på egen hånd. Slike leker gir dem dessuten muligheten til å lage nye historier på egen hånd.
 • Leken starter så snart esken åpnes. Barn kan bygge og bygge om alle tre modellekene med enkle instruksjoner som gjør byggingen til en lek. Det gir god mestringsfølelse og masse kreativ moro.
 • Med LEGO Creator 3-i-1-sett kan du gi barn muligheten til å utvikle sine kreative byggeferdigheter mens de leker. Med dette spennende kjøretøysettet kan barn slippe fantasien fri med mange byggemuligheter.
 • LEGO klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGOklosser og deler ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Monstertruck
SKU
31101
EAN
5702016616279
UPC
673419317344
Deler
163
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
200 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.