LEGO 31102 Ilddrage

Med en ombyggbar ilddrageleke kan barn bli luftens herrer!

lego 31102 ilddrage
 • 234 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31102 SKU

Støtt barns fantasifulle rollespill med dette spennende lekesettet med tre modeller i én eske: en ilddrage, en sabeltanntiger og en skorpion. Settet er en flott gave til barn og byr på grenseløse muligheter for bygging og ombygging og gøyal lek!Hvem tør å stå ansikt til ansikt med disse skapningene? Barn kan bli stadig bedre til …

Les mer...

Priser LEGO 31102 Ilddrage

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO 31102 Ilddrage

 • Støtt barns fantasifulle rollespill med dette spennende lekesettet med tre modeller i én eske: en ilddrage, en sabeltanntiger og en skorpion. Settet er en flott gave til barn og byr på grenseløse muligheter for bygging og ombygging og gøyal lek!
 • Hvem tør å stå ansikt til ansikt med disse skapningene? Barn kan bli stadig bedre til å bygge mens de samtidig leker med en flygende ilddrage, en blodtørstig sabeltanntiger og en giftig skorpion. I tillegg kan de slippe kreativiteten løs og bygge hvade vil.
 • Tre byggealternativer i én eske. Med dette settet utvikler barn byggeferdighetene sine når de bygger modellene av en Creator 3-i-1 ilddrage (31102), en sabeltanntiger og en skorpion. Lek med settet for seg, eller kombiner det med andre LEGO sett.
 • Alle som liker kreativ bygging, vil like dette tøffe settet. Den røde, blå og gule ilddragen, smidige sabeltanntigeren og snikete skorpionen er en fin gave til jul, bursdag og alle andre anledninger. Passer for jenter og gutter fra sju år ogoppover.
 • Bevegelige og klare for nye eventyr! Denne flotte actionleken inkluderer en ilddrage som er over 11 cm høy, 32 cm lang og 25 cm bred og gir spennende fantasidrevet lek i stor skala!
 • Barns fantasi er drivkraften, og resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg får de gleden av å finne på nye historier på egen hånd.
 • Det er bare å åpne esken, så begynner den kreative leken med bygging og ombygging av alle de tre modellene. Enkle byggeinstruksjoner gjør byggeprosessen enkel for barn. Det gir god mestringsfølelse og masse moro.
 • Gi barn endeløse lekemuligheter med LEGO Creator 3-i-1-sett. Med denne tøffe leken med byggbare dyr kan barn være kreative og finpusse byggeferdighetene sine mens de finner på nye fortellinger for hver nye ombygging.
 • LEGO klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO klosser og deler ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ilddrage
SKU
31102
EAN
5702016616286
UPC
673419317757
Deler
234
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.