LEGO 31104 Monsterburgertruck

Server smakfulle burgere med denne gøyale, ombyggbare monstertruckleken!

lego 31104 monsterburgertruck
 • 499 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31104 SKU

Gi barn muligheten til å utfolde seg i kreativt rollespill med dette settet med tre modeller i én eske: LEGO® Creator 3-i-1 monsterburgertruck (31104) med demping, terrengbil og traktor-trekkjøretøy samt to minifigurer og en hundefigur. Bygg i vei! Barn kan finpusse byggeferdighetene mens de serverer burgere i en monsterburgertruck, utforske verden i terrengbilen, trekke …

Les mer...

Priser LEGO 31104 Monsterburgertruck

Lego.com LEGO.com 649 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO 31104 Monsterburgertruck

 • Gi barn muligheten til å utfolde seg i kreativt rollespill med dette settet med tre modeller i én eske: LEGO Creator 3-i-1 monsterburgertruck (31104) med demping, terrengbil og traktor-trekkjøretøy samt to minifigurer og en hundefigur.
 • Bygg i vei! Barn kan finpusse byggeferdighetene mens de serverer burgere i en monsterburgertruck, utforske verden i terrengbilen, trekke tung last med traktor-trekkjøretøyet eller bygge noe helt annet.
 • Denne leken inneholder tre modeller i én eske, slik at barn kan bygge en av tre alternative kjøretøy og leke med det alene eller sammen med andre LEGO sett. Barn utvikler byggeferdighetene sine hver gang de bygger.
 • Alle som liker fantasifull lek, vil elske dette settet. Den tøffe monsterburgertrucken med digre dekk, fungerende demping, foldbare trappetrinn og stor klossebygd burger på taket, er en kul gave til alle anledninger. Passer for barn fra åtte år og oppover.
 • Detaljert og klargjort for moro! Monstertruckburgeren er over 19 cm høy, 17 cm lang og 11 cm bred og er en flott actionleke som innbyr til storslåtte matlagingseventyr.
 • Barns fantasi er drivkraften, og resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg stimuleres de til å finne på nye historier på egen hånd.
 • Åpne esken, så begynner leken med bygging og ombygging av en av de tre modellene. Enkle byggeinstruksjoner gir en rask byggeprosess. Det gir god mestringsfølelse og masse fantasifull moro.
 • Gi barn grenseløse lekemuligheter med LEGO Creator 3-i-1-sett. Dette gøyale matbil-lekesettet gir barn muligheten til å utfolde seg kreativt og fantasifullt når de finner på nye historier hver gang de bygger om modellene.
 • LEGO klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO klosser og deler ved å droppe, klemme, vri, varmeopp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Monsterburgertruck
SKU
31104
EAN
5702016616309
UPC
673419317771
Deler
499
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
649 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.