LEGO 31105 Lekebutikk på hjørnet

Den ombyggbare lekebutikken på hjørnet byr på spenning og moro!

lego 31105 lekebutikk pa hjornet
 • 554 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31105 SKU

Med dette settet med tre modeller kan du gi barn spennende byggeutfordringer, hvor de kan bygge en lekebutikk, et bakeri med LEGO® verksted og en blomsterbutikk med takvindu. Settet inneholder også to minifigurer og en klossebygd fuglefigur.Hva får en by til å vokse? Barn utvikler sin kreativitet og sine byggeferdigheter med Creator 3-i-1 Lekebutikk på …

Les mer...

Priser LEGO 31105 Lekebutikk på hjørnet

Lego.com LEGO.com 499 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO 31105 Lekebutikk på hjørnet

 • Med dette settet med tre modeller kan du gi barn spennende byggeutfordringer, hvor de kan bygge en lekebutikk, et bakeri med LEGO verksted og en blomsterbutikk med takvindu. Settet inneholder også to minifigurer og en klossebygd fuglefigur.
 • Hva får en by til å vokse? Barn utvikler sin kreativitet og sine byggeferdigheter med Creator 3-i-1 Lekebutikk på hjørnet (31105), et populært bakeri eller en fin blomsterbutikk – eller hva som helst annet de finner på selv.
 • Dette detaljerte settet byr på tre byggealternativer i én eske, og det kan brukes sammen med andre Creator 3-i-1 bygninger for å lage en enda lenger LEGO gate full av kreative muligheter. Barn kan også bygge noe helt nytt med settet.
 • Lekebutikken i to etasjer inneholder en leilighet, en klossebygd lekesoldat, et togskilt, en tyggismaskin, en fungerende rakett-karusell, mange leker og andre detaljer. Den er en fantastisk jule- eller bursdagsgave for barn fra åtte år og oppover.
 • Detaljert modell klargjort for engasjerende lek! Lekebutikken er over 20 cm høy, 13 cm bred og 10 cm dyp. Denne flotte byggeleken stimulerer til spennende eventyr og masse kreativ moro!
 • Barns fantasi er drivkraften, og resultatet er timevis med moro! Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg får de gleden av å finne på nye historier på egen hånd.
 • Det er bare å åpne esken, så begynner leken med bygging og ombygging av alle de tre modellene. Enkle byggeinstruksjoner gjør byggeprosessen enkel for barn. Det styrker barnas selvtillit og mestringsfølelse.
 • Gi barn frie tøyler med morsomme LEGO Creator 3-i-1-sett. Med dette flotte lekehuset kan barn utvikle kreativiteten og byggeferdighetene sine i nye retninger hver gang de bygger om og forteller nye historier.
 • LEGO klosser oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, hver gang. Slik har det vært helt siden 1958.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO klosser og deler ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Lekebutikk på hjørnet
SKU
31105
EAN
5702016616316
UPC
673419317788
Deler
554
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.