LEGO Vill løve 31112

Ville opplevelser med 3-i-1-sett med ombyggbar vill lve

lego 31112 vill love
 • 224 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31112 SKU

Med det imponerende lekesettet LEGO Creator 3-i-1 Vill løve får barn gøyal lek med dyr. Settet inneholder en klossebygd løve med hale, bein, hode og kjeve som kan beveges. Det inneholder også en gribb og kjøttstykke med knokler som inspirerer til lek og moro. Barneleker som stimulerer fantasien. Unge byggere får tre ulike dyremodeller med dette …

Les mer...

Priser LEGO Vill løve 31112

Lego.com LEGO.com 140 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 183 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO Vill løve 31112

Med det imponerende lekesettet LEGO Creator 3-i-1 Vill løve får barn gøyal lek med dyr. Settet inneholder en klossebygd løve med hale, bein, hode og kjeve som kan beveges. Det inneholder også en gribb og kjøttstykke med knokler som inspirerer til lek og moro.

Barneleker som stimulerer fantasien
Unge byggere får tre ulike dyremodeller med dette LEGO Creator 3-i-1-settet. De kan bygge en vill løve, bygge den om til en bevegelig struts, som igjen kan bygges om til et bevegelig vortesvin. De kan også bruke fantasien og finne på helt unike skapninger. Gribben kan brukes med alle tre modellene.

Kreativ gave som varer lenge
Med LEGO Creator 3-i-1-byggeleker får barn utallige eventyr med tre forskjellige modeller i hvert sett! Leken kan fortsette i det uendelige siden hver modell kan tas fra hverandre og bygges om til noe annet så ofte man vil. Velg blant et stort utvalg av 3-i-1-sett med dyr, kjøretøy og kule hus.

 • Byggesettet LEGO Creator 3-i-1 Vill løve (31112) får fart på barnas fantasi med tre modeller i samme sett: en vill løve, en struts og et vortesvin.
 • Det imponerende LEGO settet inkluderer også en gribb som kan brukes sammen med alle de tre klossebygde modellene for enda flere gøyale eventyr på savannen.
 • Alle tre dyrelekene er bevegelige: Løven har bevegelige bein, hale, hode og kjeve, strutsen har bevegelig hals og bein og vortesvinet har bevegelige bein, hode og kjeve.
 • LEGO Creator 3-i-1-settet består av 224 deler. Det er gøyalt å bygge og passer som overraskelse til kreative barn fra sju år og oppover.
 • Løvemodellen er 12 cm høy – det perfekte formatet for lek hjemme og på tur.
 • Gi barn spennende ørkeneventyr med en vill løve, en rask struts og et mektig vortesvin. Alle kan brukes sammen med gribben for enda mer lek og moro.
 • Gå ikke glipp av resten av LEGO Creator 3-i-1-settene som lanseres i januar 2021: Kyberdrone (31111), Racerbiltransporter (31113), Supermotorsykkel (31114) og Surferens strandhus (31118).
 • Med LEGO Creator 3-i-1-sett kan barn utfolde seg fritt med fantasifull og gøyal rollespill-lek med de tre forskjellige fargerike modellene i hver eske.
 • I mer enn seksti år har LEGO byggeklossene vært laget av kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Vill løve
SKU
31112
EAN
5702016888348
Deler
224
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
140 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.