LEGO Supermotorsykkel 31114

Racingmoro med en tff, ombyggbar supermotorsykkel!

lego 31114 supermotorsykkel
 • 236 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31114 SKU

Stimuler barns interesse for tøffe motorsykler og kreativ bygging med det imponerende settet LEGO Creator 3-i-1 Supermotorsykkel (31114). Barn kan iscenesette spennende racingmoro med denne moderne motorsykkelmodellen med bevegelige håndtak, fungerende støtdemping og støtte. De beste lekene for fantasifull lek. Barn får tre ulike bygge- og lekeopplevelser med dette LEGO Creator 3-i-1-settet. De kan bygge en …

Les mer...

Priser LEGO Supermotorsykkel 31114

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO Supermotorsykkel 31114

Stimuler barns interesse for tøffe motorsykler og kreativ bygging med det imponerende settet LEGO Creator 3-i-1 Supermotorsykkel (31114). Barn kan iscenesette spennende racingmoro med denne moderne motorsykkelmodellen med bevegelige håndtak, fungerende støtdemping og støtte.

De beste lekene for fantasifull lek
Barn får tre ulike bygge- og lekeopplevelser med dette LEGO Creator 3-i-1-settet. De kan bygge en moderne supermotorsykkel før de bygger den om til en klassisk motorsykkel med støtteeller en futuristisk svevemotorsykkel for høytflygende eventyr. De kan også bygge noe helt nytt og unikt basert på sin egen fantasi.

En fantastisk serie med byggeleker
LEGO Creator 3-i-1-sett byr på en hel verden av muligheter med tre forskjellige modellalternativer i hver eske! LEGO byggere kan bygge, bygge om og bygge om enda en gang! Creator 3-i-1 stimulerer barns fantasi og holder leken i gang med fantastiske modeller, inkludert kule kjøretøy, skumle skapninger og detaljerte bygninger.

 • LEGO Creator 3-i-1 Supermotorsykkel (31114) byr på endeløs kreativ bygging med tre modeller i samme sett: en moderne motorsykkel, en klassisk motorsykkel og en futuristisk svevemotorsykkel.
 • Overrask fantasifulle barn med utallige spennende racing-eventyr på banen med en moderne eller klassisk LEGO motorsykkel eller i luften med en svevemotorsykkel.
 • Motorsykkel-lekesettet er perfekt som overraskelse til barn fra åtte år og oppover, som er interessert i lekemotorsykler og kreativ bygging.
 • Supermotorsykkelen er 11 cm høy, 19 cm lang og 6 cm bred – det perfekte formatet for lek hjemme og hos en venn.
 • Supermotorsykkelen har bevegelige håndtak, fungerende støtdempere og støtte, mens den klassiske motorsykkelen også har en støtte så barn kan stille den ut.
 • Imponerende sett som gir barn tre modeller som styrker byggeferdighetene deres. De kan leke med modellene alene eller kombinere dem med andre LEGO lekesett for enda mer moro.
 • Gå ikke glipp av resten av LEGO Creator 3-i-1-settene som lanseres i januar 2021: Kyberdrone (31111), Vill løve (31112), Racerbiltransporter (31113) og Surferens strandhus (31118).
 • Med LEGO Creator 3-i-1-sett kan barn utfolde seg fritt med fantasifull og actionfylt lek med de tre forskjellige fargerike modellene i hver eske.
 • I mer enn seksti år har LEGO byggeklossene vært laget av kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Supermotorsykkel
SKU
31114
EAN
5702016888362
Deler
236
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.