LEGO Gruverobot i rommet 31115

Actionfylt og ombyggbar 3-i-1 Gruverobot i rommet

lego 31115 gruverobot i rommet
 • 327 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31115 SKU

LEGO fans kan iscenesette spennende action med det imponerende byggesettet Creator 3-i-1 Gruverobot i rommet (31115). Den store gruveroboten har kule funksjoner som bevegelige armer og bein, roterende sirkelsag, jetpack og ansiktsuttrykk som kan forandres, og det gir barn alt de trenger for utallige timer med rollespill-lek. Lekene som inspirerer til kreativ moro. Alle som er …

Les mer...

Priser LEGO Gruverobot i rommet 31115

Lego.com LEGO.com 339 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO Gruverobot i rommet 31115

LEGO fans kan iscenesette spennende action med det imponerende byggesettet Creator 3-i-1 Gruverobot i rommet (31115). Den store gruveroboten har kule funksjoner som bevegelige armer og bein, roterende sirkelsag, jetpack og ansiktsuttrykk som kan forandres, og det gir barn alt de trenger for utallige timer med rollespill-lek.

Lekene som inspirerer til kreativ moro
Alle som er interessert i verdensrommet og roboter får tre ulike bygge- og lekeopplevelser med dette LEGO Creator 3-i-1-settet: en gruverobot med romvesen og krystaller, en bevegelig lasterobot med fire bein og en LEGO robot med to bevegelige bein.

En fantastisk samling med 3-i-1 LEGO leker
LEGO Creator 3-i-1 byggelekene har tre modeller i hver eske og byr på en hel verden av spennende muligheter! Creator 3-i-1-sett stimulerer barns fantasi med en spektakulær samling modeller som inkluderer alt fra kjøretøy og skapninger til fly.

 • Med robotleken kan kreative barn kjempe om krystallene i konkurranse med romvesenet, utforske galaksen i en firbeint lasterobot eller utkjempe galaktiske slag med en tobeint romrobot.
 • Den bevegelige gruveroboten holder en roterende sirkelsag, har en jetpack og kan ha flere ansiktsuttrykk, mens både den firbeinte lasteroboten og den tobeinte romroboten har en robotpilot.
 • Dette LEGO Creator 3-i-1-settet består av 327 deler og byr på en flott byggeopplevelse for barn fra sju år og oppover. Perfekt som bursdags- eller julegave til barn som er interessert i verdensrommet.
 • Robotleken er 15 cm høy – den perfekte størrelsen for lek hjemme og på tur.
 • Opplev enda større eventyr i kombinasjon med andre LEGO Creator 3-i-1-sett: Vill løve (31112), Racerbiltransporter (31113), Supermotorsykkel (31114), Safaritrehytte med ville dyr (31116) og Surferens strandhus (31118).
 • Med LEGO Creator 3-i-1-sett kan barn utfolde seg fritt med fantasifull og actionfylt lek med hele tre forskjellige flotte og fargerike modeller i hver eske.
 • I mer enn seksti år har LEGO byggeklossene vært laget av kvalitetsmaterialer som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Gruverobot i rommet
SKU
31115
EAN
5702016889376
UPC
673419336536
Deler
327
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
339 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.