LEGO Safaritrehytte med ville dyr 31116

Gyal dyrelek med ombyggbar safaritrehytte

lego 31116 safaritrehytte med ville dyr
 • 397 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31116 SKU

Med LEGO 3-i-1 Creator-settet kan barn lage tre forskjellige konstruksjoner med ett sett. Det finnes allerede et stort antall forskjellige 3-i-1 Creator-sett på markedet. Med LEGO 31116 Safari Wild Animals Treehouse kan barn fra 7 år og oppover dra på en spennende safari. Først av alt kan du lage et Safari Wild Animals Treehouse med dette …

Les mer...

Priser LEGO Safaritrehytte med ville dyr 31116

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 329 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO Safaritrehytte med ville dyr 31116

Med LEGO 3-i-1 Creator-settet kan barn lage tre forskjellige konstruksjoner med ett sett. Det finnes allerede et stort antall forskjellige 3-i-1 Creator-sett på markedet. Med LEGO 31116 Safari Wild Animals Treehouse kan barn fra 7 år og oppover dra på en spennende safari.

Først av alt kan du lage et Safari Wild Animals Treehouse med dette settet. Se hvordan sjiraffen avlegger et koselig besøk til menneskene i trehytta. En fargerik flamingo og en hornfugl er også innom.

Trehytta har stige og balkong samt en innedel med toalett og vask. Vil gutten og jenta snart stå ansikt til ansikt med den justerbare sjiraffen, eller vil de gjemme seg i hytta?

En løve eller en krokodille

Har du fått nok av trehytta? Så er det ytterligere to byggeinstruksjoner som du kan følge. Vil du heller dra på safari med en løve eller en krokodille? Med løven bygger du et fly med plass til en minifigur. Du vil også montere et tre og en afrikansk dvergpapegøye. Det blir garantert et spennende eventyr!

Vil du ikke heller bygge en krokodille? Dette inkluderer en katamaran med et justerbart seil. Det er også noen murstein igjen for å bygge en afrikansk marabou. Hvilket eventyr skal du på i dag?

Morsomme byggeprosjekter for alle typer byggherrer

LEGO 31116 passer for barn fra 7 år og oppover. Ved hjelp av den klare byggeveiledningen kan de enkelt sette sammen settet. De 397 byggeklossene inviterer dem også til å lage sitt eget bygg. Så det er ikke bare tre, men et uendelig antall konstruksjoner i denne boksen.

Kombiner 3-i-1-settet med andre LEGO-sett og la fantasien løpe løpsk. Hva med en monstertruck eller en husbåt? Eller vil du heller bygge en rask motorsykkel eller en ildpustende drage? Eller vil trehus-minifigurene plutselig støte på en dinosaur på safari? Mulighetene er endeløse.

 • LEGO Creator 3-i-1 Safaritrehytte med ville dyr (31116) byggesett stimulerer barns fantasi med tre modeller i det samme settet: en trehytte, et fly og en båt.
 • For ekstra gøyale safariopplevelser inneholder LEGO settet minifigurer av en jente og en gutt med kameratilbehør.
 • Trehytta har balkong med sofa og stige, toalett og vask samt tre klossebygde dyr: en bevegelig sjiraff, en flamingo og en neshornfugl.
 • Todekkerflyet har cockpit med plass til en minifigur, løve, tre og dvergpapegøye, mens katamaranleken har justerbart seil, en krokodillefigur og marabustork.
 • LEGO Creator 3-i-1-settet består av 397 deler og er en morsom modell for dyreelskere fra sju år og oppover. En bursdags- eller julegave som garantert faller i smak.
 • LEGO Safaritrehytte med ville dyr er 18 cm høy, 12 cm bred og 12 cm dyp – perfekt størrelse for lek og utstilling på barnerommet.
 • Opplev enda større eventyr i kombinasjon med andre LEGO Creator 3-i-1-sett: Kyberdrone (31111), Vill løve (31112), Racerbiltransporter (31113), Supermotorsykkel (31114) og Surferens strandhus (31118).
 • Med LEGO Creator 3-i-1-sett kan barn utfolde seg fritt i gøyal og fantasifull lek med hele tre forskjellige modeller i hver eske.
 • I mer enn seksti år har LEGO byggeklossene vært laget av kvalitetsmaterialer som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Safaritrehytte med ville dyr
SKU
31116
EAN
5702016889383
UPC
673419336543
Deler
397
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.