LEGO Romfergeeventyr 31117

Ombyggbar romferge for uendelige eventyr i verdensrommet

lego 31117 romfergeeventyr
 • 486 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31117 SKU

Er du interessert i romeventyr? Da er denne LEGO Creator 3in1 romfergen noe for deg. Med LEGO 31117 kan du ikke bare bygge en imponerende romferge, men også en rakett og en månelander er innen rekkevidde. Selvfølgelig er det også en astronaut i boksen, som kan kjøre hvert kjøretøy. LEGO 31117 Space Shuttle består av 486 …

Les mer...

Priser LEGO Romfergeeventyr 31117

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO Romfergeeventyr 31117

Er du interessert i romeventyr? Da er denne LEGO Creator 3in1 romfergen noe for deg. Med LEGO 31117 kan du ikke bare bygge en imponerende romferge, men også en rakett og en månelander er innen rekkevidde.

Selvfølgelig er det også en astronaut i boksen, som kan kjøre hvert kjøretøy. LEGO 31117 Space Shuttle består av 486 deler og passer for barn fra 8 år og oppover. Det blir mange romveseneventyr!

Hvert kjøretøy har sine egne funksjoner

LEGO lager alltid sett som tilbyr mange lekemuligheter og hvor du oppdager nye detaljer hver gang. Denne LEGO romfergen er intet unntak. Romfergen har for eksempel en uttrekkbar arm med satellitt. Du får tilgang til den ved å åpne bagasjeromsdørene.

Modellen har også sammenleggbare hjul og en detaljert cockpit. Har du gjort settet om til en rakett? Da kan du glede deg over kule detaljer om motoren. Og som en månelader har modellen en flyttbar modul. La fantasien løpe løpsk og nyt mange timer med moro blant stjernene.

Utrolige muligheter med LEGO Creator

Det har vært ganske mange LEGO Creator 3-i-1-sett utgitt nå. Som navnet tilsier, kan du bygge tre forskjellige modeller fra alle disse settene. Settene stimulerer fantasien igjen og igjen og oppmuntrer deg til å finne opp dine egne konstruksjoner. Du kan selvfølgelig også velge å bygge en av modellene og leke med den i timevis.

Noen sett, som LEGO Creator 3in1 pariserhjul, er perfekte for barnerom. Her blir det et skikkelig blikkfang. Men LEGO romfergen har en praktisk størrelse, slik at du også enkelt kan ta den med til vennene dine. Romfergen er omtrent 12 centimeter høy, 28 centimeter lang og 19 centimeter bred. Hvor vil du fly modellen?

 • LEGO Creator 3-i-1 Romfergeeventyr (31117) lekesettet inspirerer til spennende rollespill-action med tre modeller: en romferge, en rakett og et månelandingsfartøy.
 • Inkluderer en astronautminifigur lansert i 2021, med hjelm og verktøy. Astronauten kan fly alle tre fartøyene for enda mer lek og moro.
 • Kreative barn kan boltre seg i verdensrommet med en stilig romferge eller en kraftig romrakett, og de kan utforske fjerntliggende planeter med et månelandingsfartøy med fire bein.
 • Romfartssettet er perfekt som gave til barn fra åtte år og oppover, som elsker å utforske galaksen med heftige LEGO lekesett.
 • Romfergen er 12 cm høy, 28 cm lang og 19 cm bred – en perfekt størrelse for lek hjemme og hos venner.
 • Romfergen har en utfellbar arm med satellitt og innfellbare hjul, raketten har tøffe motordetaljer og månelandingsfartøyet har en avtakbar modul.
 • Se også andre flotte LEGO Creator 3-i-1-sett fra 2021, inkludert Pariserhjul (31119) og Middelalderslott (31120).
 • Med LEGO Creator 3-i-1-sett får barn timevis med gøyal lek og actionfylte historier med tre forskjellige modeller i hver eske.
 • I mer enn seksti år har LEGO byggeklossene vært laget av kvalitetsmaterialer som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Romfergeeventyr
SKU
31117
EAN
5702016914153
UPC
673419341158
Deler
486
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.