LEGO Surferens strandhus 31118

Gyale strandopplevelser med ombyggbart surfestrandhus

lego 31118 surferens strandhus
 • 564 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31118 SKU

Barn kan dra på strandtur for å surfe og leke med sjødyrene med settet LEGO Creator 3-i-1 Surferens strandhus (31118). Med dette flotte settet får barn alt de trenger for å lage spennende fortellinger: et toetasjes strandhus på hengsler som kan åpnes, to minifigurer og tre klossebygde sjødyr – en delfin, en havskilpadde og en …

Les mer...

Priser LEGO Surferens strandhus 31118

Proshop.no Proshop.no -25% 470 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 599 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -5% 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO Surferens strandhus 31118

Barn kan dra på strandtur for å surfe og leke med sjødyrene med settet LEGO Creator 3-i-1 Surferens strandhus (31118). Med dette flotte settet får barn alt de trenger for å lage spennende fortellinger: et toetasjes strandhus på hengsler som kan åpnes, to minifigurer og tre klossebygde sjødyr – en delfin, en havskilpadde og en baby-havskilpadde.

3-i-1-barneleker inspirerer barn
Barn kan bygge hele tre gøyale modeller med dette LEGO Creator 3-i-1-settet. De kan bygge et strandhus til surferen, bygge det om til et fyr, forvandle fyret til et hus med basseng eller rett og slett bruke klossene til å bygge noe helt nytt.

Flotte gaver som stimulerer fantasien
Med LEGO Creator 3-i-1-byggesettene får barn tre modeller i hvert sett! Barna kan ta fra hverandre modellene og bygge noe annet så ofte de vil, og dermed tar leken aldri slutt. Velg blant fantastiske sett i 3-i-1-serien, for eksempel dyr, biler og safaritrehytter.

 • Byggesettet LEGO Creator 3-i-1 Surferens strandhus (31118) inspirerer barn til timevis med lek og inneholder tre modeller i samme sett: surfehus, fyr og hus med basseng.
 • LEGO lekesettet inneholder også minifigurer av en dame og en mann, som barn kan bruke i gøyale strandaktiviteter.
 • Surfehuset har to etasjer og er hengslet, slik at det kan åpnes opp for lek innvendig. Inkluderer også tre klossebygde sjødyr – en delfin, en havskilpadde og en baby-skilpadde.
 • Modellen av fyret inkluderer en liten båt og en djevelrokke, mens huset med basseng har to etasjer og inkluderer surfebrett og et klossebygd svømmebasseng.
 • Dette LEGO Creator 3-i-1-lekesettet består av 564 deler og byr på en engasjerende byggeopplevelse for LEGO fans fra åtte år og oppover. Perfekt som bursdags- eller høytidsgave.
 • LEGO strandhuset er 19 cm høyt, 17 cm bredt og 15 cm dypt – et flott format for lek og utstilling på barnerommet.
 • Gå ikke glipp av resten av LEGO Creator 3-i-1-settene som lanseresi januar 2021: Kyberdrone (31111), Vill løve (31112), Racerbiltransporter (31113) og Supermotorsykkel (31114).
 • Med LEGO Creator 3-i-1-sett kan barn glede seg over kreativ og actionfylt lek med tre forskjellige modeller i hver eske.
 • I mer enn seksti år har LEGO byggeklossene vært laget av kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Surferens strandhus
SKU
31118
UPC
673419336659
Deler
564
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
630 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.