LEGO Pariserhjul 31119

Moro i fornyelsesparken med flott tivolisett

LEGO 31119 Pariserhjul - 20210517
 • 1002 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31119 SKU

Barn elsker messeområder. Hopp inn i bilene, nyt pariserhjulet eller sving deg i de gyngende båtene. Har du også vanskelig for å velge din favorittattraksjon? Med dette LEGO Creator 3-i-1-settet trenger du ikke. Tross alt kan du bygge tre forskjellige attraksjoner med LEGO 31119. Velger du det roterende pariserhjulet, bilene eller de gyngende båtene? Og har …

Les mer...

Priser LEGO Pariserhjul 31119

Lego.com LEGO.com 839 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO Pariserhjul 31119

Barn elsker messeområder. Hopp inn i bilene, nyt pariserhjulet eller sving deg i de gyngende båtene. Har du også vanskelig for å velge din favorittattraksjon? Med dette LEGO Creator 3-i-1-settet trenger du ikke.

Tross alt kan du bygge tre forskjellige attraksjoner med LEGO 31119. Velger du det roterende pariserhjulet, bilene eller de gyngende båtene? Og har du fått nok av attraksjonene? Da er det bare å bygge noe nytt selv!

En komplett fornøyelsespark i ett sett

LEGO 3-i-1-sett er ideelle for barn som ikke vil bygge det samme om og om igjen. I tillegg er konstruksjonene fulle av fine detaljer. For eksempel kan dette LEGO pariserhjulet virkelig snurre og har åtte gondoler hvor du kan plassere minifigurer. Det er også et billettkontor og et ballongstativ med ballongdyr. Dette gir deg allerede mange timer med spilleglede.

Hvis du blir lei av pariserhjulet, kan du ganske enkelt forvandle settet til biler. Her kan du bygge tre biler til minifigurene dine og et billettkontor med mikrofon for høyttaleren. Hvis du foretrekker å bygge barrierer, lag en struktur med en gripemaskin og en tyggegummimaskin. Det blir garantert en fantastisk dag på messen!

Et blikkfang på barnerommet

Selv om LEGO pariserhjulet ikke blir brukt på en stund, blir settet morsomt. Det 27 centimeter høye, 16 centimeter dype og 26 centimeter brede pariserhjulet er et skikkelig blikkfang på barnerommet. Sett den på et fint sted og barnet ditt kan nyte det igjen og igjen.

De andre LEGO Creator 3-i-1-settene, f.eks. et middelalderslott, et sjørøverskip, en hus/lekebutikk og en ildpustende drage, stimulerer også barnas fantasi hver gang. Det er sett med forskjellige temaer. Kombiner settene som passer barnet ditt best og se hvordan helt nye strukturer og historier dukker opp.

 • LEGO Creator 3-i-1 Pariserhjul (31119) er et tivolisett som får fart på barnas kreativitet med tre modeller i samme sett – et pariserhjul, radiobil-attraksjon og båthuske-attraksjon.
 • Dette LEGO settet inneholder fem minifigurer: mamma, pappa, barn og to tivoliarbeidere. Det gir enda morsommere tivoliopplevelser for barna.
 • Det roterende pariserhjulet har åtte vogner med plass til minifigurer, billettluke, salgsbod med ballonger formet som dyr og en klossebygd hund.
 • Radiobil-attraksjonen inkluderer tre biler og en billettluke med høyttaleranlegg. Båthuske-attraksjonen inkluderer klomaskin og tyggegummiautomat.
 • Dette LEGO Creator 3-i-1-lekesettet består av 1002 deler og byr på gøyale byggeopplevelser for voksne og barn fra ni år og oppover.
 • Pariserhjulet er 27 cm høyt, 16 cm dypt og 26 cm bredt og vil garantert imponere besøkende der det står utstilt på barnerommet mellom lekeøktene.
 • Se også andre flotte LEGO Creator 3-i-1-sett fra 2021, inkludert Romfergeeventyr (31117) og Middelalderslott (31120).
 • Med LEGO Creator 3-i-1-sett kan barn glede seg over spennende rollespill-lek med tre forskjellige modeller i hver eske.
 • Siden 1958 har LEGO byggeklossene vært laget av kvalitetsmaterialer som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Pariserhjul
SKU
31119
EAN
5702016914160
Deler
1002
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
839 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.