LEGO Middelalderslott 31120

Spektakulrt LEGO Creator 3-i-1-lekesett med middelalderslott

lego 31120 middelalderslott
 • 1426 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31120 SKU

Spennende historier om tøffe riddere og ildpustende drager i middelalderslott har alltid fanget barnas fantasi. Dette LEGO-slottet vil derfor garantert være populært blant fantasifulle byggere. LEGO 31120 er ikke bare et middelalderslott, men dette LEGO Creator 3-i-1-settet kan også forvandles til et slottstårn eller et middelaldermarked. Så du har utallige muligheter til å bygge og leke. …

Les mer...

Priser LEGO Middelalderslott 31120

LEGO.com LEGO.com -11% 1 249 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -11% 1 249 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no -11% 1 250 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO Middelalderslott 31120

Spennende historier om tøffe riddere og ildpustende drager i middelalderslott har alltid fanget barnas fantasi. Dette LEGO-slottet vil derfor garantert være populært blant fantasifulle byggere.

LEGO 31120 er ikke bare et middelalderslott, men dette LEGO Creator 3-i-1-settet kan også forvandles til et slottstårn eller et middelaldermarked. Så du har utallige muligheter til å bygge og leke. Hvilken versjon vil være din favoritt?

Imponerende detaljer

LEGO-sett er alltid fulle av morsomme, morsomme eller interessante detaljer. Dette LEGO-slottet har også mer enn nok detaljer innebygd. For eksempel kan du bygge en fungerende katapult ved slottstårnet. Kjemp mot den ildpustende dragen og forsvar bosetningen din.

Settet inneholder også tre minifigurer som du kan lage dine egne historier med. Dette er en smed og to riddere. Det er dermed mange muligheter for et spennende eventyr. Velger du å bygge middelaldermarkedet får du en vannmølle, et vakttårn og et fengsel. Det er mange eventyr å oppleve med disse også.

Eller bygg det imponerende to-etasjers slottet. Her er det vindebro, smie og tronsal. Med LEGO Creator 3 i 1 sett vil du aldri kjede deg. Vil du virkelig ha den ultimate gleden av dette settet? Hvis du kjøper settet tre ganger, kan du bygge alle modellene og koble dem sammen. Da har du virkelig et megaslott!

LEGO 3 i 1-sett

Dette middelalderslottet er ikke det første, og sannsynligvis ikke det siste, LEGO Creator 3 i 1-settet som LEGO har gitt ut. LEGO har allerede produsert ganske mange 3-i-1-sett som vil tilfredsstille ethvert barns ønsker. For eksempel er det et hardt sjørøverskip, som også kan bli en sjørøverkro eller en hodeskalleøy.

Men det finnes også et sett som kan bli en lekebutikk, konditori eller blomsterbutikk. På denne måten stimulerer LEGO fantasien til mange ulike barn med ulike interesser. Pluss, selvfølgelig, kan du bruke settene til å bygge hvilken som helst morsom konstruksjon du vil. Med disse spillene i huset vil du aldri kjede deg igjen.

 • LEGO Creator 3-i-1 Middelalderslott (31120) stimulerer fantasien til kreative barn med tre modeller i det samme settet: et middelalderslott, et slottstårn og et landsbytorg.
 • Middelalderlekesett som også inkluderer tre minifigurer – en smed og to vakter med imponerende våpen, som gir barna enda mer lekeinspirasjon.
 • Slottet er i to etasjer og er hengslet, slik at det kan åpnes for flere lekealternativer. Inkluderer også port som kan åpnes, smie, vannmølle, kongekammer og fengsel.
 • Slottstårnet inkluderer en fungerende katapultleke, mens landsbytorget inkluderer en vannmølle, vakttårn og fengsel.
 • Dette LEGO Creator 3-i-1 slottsettet består av 1426 deler og byr på en engasjerende byggeopplevelse for kreative barn fra ni år og oppover. Perfekt som bursdags- eller høytidsgave.
 • Slottsleken er 26 cm høy, 31 cm bred og 28 cm dyp – den perfekte størrelsen for lek og utstilling på barnerommet.
 • Se også andre flotte LEGO Creator 3-i-1-sett fra 2021, inkludert Romfergeeventyr (31117) og Pariserhjul (31119).
 • Ved kjøp av tre esker kan de tre modellene kobles sammen til et spektakulært kjempeslott.
 • I mer enn seksti år har LEGO byggeklossene vært laget av kvalitetsmaterialer som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Middelalderslott
SKU
31120
UPC
673419341172
Deler
1426
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
1 400 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.