LEGO Akvarium 31122

Uendelig kreativ moro med fargerikt, ombyggbart akvarium

lego 31122 akvarium
 • 352 Deler
 • LEGO Creator 3-in-1 Tema
 • 31122 SKU

La barn oppleve fantastiske undervannseventyr med det byggbare settet LEGO Creator 3-i-1 Akvarium (31122). Den glassløse vanntanken inneholder fem fargerike fisker – klovnefisk, blå kirurgfisk, venusfisk, gul kirurgfisk og abborfisk – i tillegg til en miniubåt, koraller og en vannplante. Et lekesett som byr på tredobbel moro!. Dette LEGO Creator 3-i-1-settet inneholder tre fantastisk detaljerte modeller …

Les mer...

Priser LEGO Akvarium 31122

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Creator 3-in-1

Beskrivelse LEGO Akvarium 31122

La barn oppleve fantastiske undervannseventyr med det byggbare settet LEGO Creator 3-i-1 Akvarium (31122). Den glassløse vanntanken inneholder fem fargerike fisker – klovnefisk, blå kirurgfisk, venusfisk, gul kirurgfisk og abborfisk – i tillegg til en miniubåt, koraller og en vannplante.

Et lekesett som byr på tredobbel moro!
Dette LEGO Creator 3-i-1-settet inneholder tre fantastisk detaljerte modeller barn kan bygge og leke med. Først kan de bygge et akvarium fylt med gøyale fisker, og deretter kan de bygge det om til et staffeli eller en skattkiste. De kan også bruke klossene for å bygge noe helt nytt og annerledes!

Kreative gaver som inspirer til fantasifull lek
Byggbare LEGO Creator 3-i-1-leker byr på ekstra verdi med hele tre modeller i hvert eske, og LEGO byggere vil elske de mange gøyale mulighetene. Creator 3-i-1-sett underholder barn i timevis med flotte modeller av alt fra romferger og tivoli til actionfylte slott.

 • Barn får tredobbel moro med det spektakulære settet LEGO Creator 3-i-1 Akvarium (31122) med tre modeller i én: et lekeakvarium, et staffeli og en skattkiste.
 • Akvariet inneholder fem fargerike fisker, en ubåt, koraller og en vannplante som inspirerer barn til å finne på gøyale fortellinger.
 • Lekestaffeliet viser en innrammet, fargerik papegøye, men barn kan være kreative og lage sitt eget maleri ved hjelp av klossene.
 • Skattkisten kan åpnes og inkluderer en klossebygd krabbe og måke, samt et sverd som barn kan bruke for å iscenesette heftige sjørøvereventyr.
 • En perfekt gave til LEGO fans fra åtte år og oppover, som liker å bygge fargerike og actionfylte modeller.
 • Akvariet er 13 cm høyt, 22 cm bredt og 11 cm dypt – en perfekt størrelse for lek og utstilling på barnerommet.
 • Se også andre flotte LEGO Creator 3-i-1-lekesett fra 2021, inkludert Romfergeeventyr (31117), Pariserhjul (31119) og Middelalderslott (31120).
 • Leken varer lenger med LEGO Creator 3-i-1-sett, hvor barn kan finne på spennende historier med tre forskjellige modeller i hver eske.
 • Siden 1958 har LEGO byggeklossene vært laget av kvalitetsmaterialer som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Akvarium
SKU
31122
EAN
5702016973778
UPC
673419345002
Deler
352
Tema
LEGO Creator 3-in-1
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.