LEGO 31197 Andy Warhols Marilyn Monroe

Sjeldne

Slapp av, og kos deg med dette kreative og kunstneriske settet

lego 31197 andy warhols marilyn monroe
 • 3341 Deler
 • LEGO Art Tema
 • 31197 SKU

Hvis du er fan av Andy Warhol eller Marilyn Monroe, er dette settet for deg. Gjenskap et ikonisk kunstverk med settet LEGO Art Andy Warhols Marilyn Monroe (31197). Gi deg selv en pause fra hverdagen med en avslappende og engasjerende aleneaktivitet. Kreativt prosjekt. Gjenskap Andy Warhols berømte popkunst-portrett av Marilyn Monroe. Mens du bygger kan du …

Les mer...

Priser LEGO 31197 Andy Warhols Marilyn Monroe

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Art

Beskrivelse LEGO 31197 Andy Warhols Marilyn Monroe

Hvis du er fan av Andy Warhol eller Marilyn Monroe, er dette settet for deg. Gjenskap et ikonisk kunstverk med settet LEGO Art Andy Warhols Marilyn Monroe (31197). Gi deg selv en pause fra hverdagen med en avslappende og engasjerende aleneaktivitet.

Kreativt prosjekt
Gjenskap Andy Warhols berømte popkunst-portrett av Marilyn Monroe. Mens du bygger kan du høre på et lydspor fullt av overraskende detaljer, som tar deg med inn i kunstens og kreativitetens verden. Fullfør modellen med en eksklusiv signaturflis før du henger opp bildet eller setter det på en hylle.

Fullt fokus
Du trenger ikke å være kunstner eller samle på LEGO modeller for å ha glede av dette veggkunst-settet. Når du er ferdig med modellen, har du fått et blikkfang du kan være stolt av. Dette LEGO kunstsettet er en del av en serie med inspirerende byggesett for voksne som liker popkultur, kunst, design og arkitektur. Settet er flott som gave til alle (inkludert deg selv) som er på utkikk etter et nytt prosjekt.

 • Med settet LEGO kunst: Andy Warhols Marilyn Monroe (31197) kan du gjenskape et ikonisk kunstverk med fire unike byggealternativer. Etter en tilfredsstillende byggeprosess kan du henge opp det endelige kunstverket på veggen.
 • Stimuler kreativiteten din med et LEGO sett bestående av 3332 deler. Settet inkluderer ni bildedekorplater, en eksklusiv signaturflis, klossebygd LEGO ramme, et unikt, nytt opphengselement og en klosseskiller som forenkler ombygging.
 • Med dette settet kan du fordype deg i et kreativt prosjekt, hvor du bygger et unikt kunstverk. Settet inkluderer også et lydspor som gir deg detaljert og spennende informasjon om kunstsettet.
 • Bygg og vis fram dette fantastiske settet som passer perfekt for alle som liker Andy Warhol eller Marilyn Monroe. Settet er også flott som gave til deg selv eller andre byggere du kjenner som elsker engasjerende, kreative prosjekter.
 • Dette 4-i-1-kunstsettet er over 40 x 40 cm. Det tar seg flott ut på veggen eller på en hylle, og de autentiske detaljene gjør at denne modellen skiller seg ut i samlingen. LEGO settet byr på fire forskjellige byggealternativer.
 • Du trenger ingen batterier. Dette kunstsettet for voksne byr på en avslappende og avstressende byggeprosess med LEGO klosser, akkompagnert av et unikt lydspor. Ta en pause fra hverdagen, og fordyp deg i denne flotte utstillingsmodellen som kan henges på veggen.
 • Byggeinstruksjonsheftet er av unikt høy kvalitet og gir deg informasjon om kunstverket før du bygger det. Spill av det spesielle lydsporet som følger med, mens du bygger settet.
 • LEGO kunstsett av kjente kunstverk, musikere, superhelter og Sith-lorder er de perfekte utstillingsmodeller. Settene byr på en pause fra hverdagen, hvor du kan leve ut din interesse for kreative kunst- og hobbyprosjekter.
 • LEGO byggeelementer oppfyller strenge standarder. Det gjør at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO elementer testes for å sikre at alle LEGO kunstbyggesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, og det gjør at settet Andy Warhols Marilyn Monroe er like robust som det er vakkert.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Andy Warhols Marilyn Monroe
SKU
31197
EAN
5702016677683
UPC
673419319607
Deler
3341
Tema
LEGO Art
Alder
18+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 599 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.