LEGO 31198 The Beatles

Et kunstsett som byr på kreativ utfoldelse og avstressende bygging

lego 31198 the beatles
 • 2933 Deler
 • LEGO Art Tema
 • 31198 SKU

Bygg det spektakulære settet LEGO® kunst: The Beatles (31198) som inkluderer én modell og fire byggealternativer. Du kan vise at du er en Beatles-fan ved å lage ett av fire mulige portretter og henge det opp eller sette det på en hylle. Ta en pause fra hverdagen med et LEGO® sett bestående av 2933 …

Les mer...

Priser LEGO 31198 The Beatles

Lego.com LEGO.com 1 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Art

Beskrivelse LEGO 31198 The Beatles

 • Bygg det spektakulære settet LEGO kunst: The Beatles (31198) som inkluderer én modell og fire byggealternativer. Du kan vise at du er en Beatles-fan ved å lage ett av fire mulige portretter og henge det opp eller sette det på en hylle.
 • Ta en pause fra hverdagen med et LEGO sett bestående av 2933 deler. Settet inkluderer ni bildedekorplater, en «The Beatles»-signaturflis, klossebygd LEGO ramme, et unikt, nytt opphengselement og en klosseskiller.
 • Med dette settet kan du fordype deg i et kunst- og håndverksprosjekt, hvor du lager et kreativt kunstverk. Det inkluderte lydsporet byr på overraskende og interessante detaljer om settet, og er morsomt å høre på mens du bygger.
 • Nå kan du markere din interesse for musikk og The Beatles med et unikt bygge- og utstillingssett. Settet passer også perfekt som fantasistimulerende gave til deg selv eller en annen hobbybygger som elsker kreative prosjekter.
 • Dette 4-i-1-kunstsettet er over 40 x 40 cm. Det tar seg flott ut på veggen eller på en hylle, og de fine detaljene gjør at modellen skiller seg ut i samlingen din. Dette smarte LEGO settet byr på fire forskjellige byggealternativer.
 • Du trenger ingen batterier. Dette kunstsettet for voksne byr på en avslappende og avstressende byggeprosess med LEGO klosser, akkompagnert av et unikt lydspor. Ta en pause fra hverdagen, og fordyp deg i denne flotte utstillingsmodellen som kan henges på veggen.
 • Byggeinstruksjonsheftet er av unik, høy kvalitet og gir deg god innsikt i kunstverket før du bygger det. Bygg settet mens du hører på det spesielle lydsporet som følger med.
 • LEGO kunstsett av kjente kunstverk, musikere, superhelter og Sith-lorder er perfekte på veggen eller på en hylle. Med disse settene kan du ta deg en pause fra hverdagen. Utforsk din interesse for kunst- og hobbyprosjekter!
 • LEGO byggeelementer oppfyller strenge standarder. Det gjør at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO elementer testes for å sikre at alle LEGO kunstbyggesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, og det gjør at settet The Beatles er like robust som det er vakkert.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO The Beatles
SKU
31198
EAN
5702016677690
UPC
673419319614
Deler
2933
Tema
LEGO Art
Alder
18+ år
LEGO pris
1 599 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.