LEGO 31199 Marvel Studios Iron Man

Dette kunstsettet byr på herlig avstressende bygging

lego 31199 marvel studios iron man
 • 3167 Deler
 • LEGO Art Tema
 • 31199 SKU

Bygg settet LEGO® kunst: Marvel Studios Iron Man (31199) som inkluderer en modell med tre byggealternativer. Bygg den versjonen av Iron Mans drakt som du liker best, og vis den fram enten på veggen eller på en hylle. Slipp fri kreativiteten med et LEGO® sett bestående av 3156 deler. Settet inkluderer ni bildedekorplater, en …

Les mer...

Priser LEGO 31199 Marvel Studios Iron Man

Lego.com LEGO.com 1 599 kr Kjøp
Outland.no Outland.no 1 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Art

Beskrivelse LEGO 31199 Marvel Studios Iron Man

 • Bygg settet LEGO kunst: Marvel Studios Iron Man (31199) som inkluderer en modell med tre byggealternativer. Bygg den versjonen av Iron Mans drakt som du liker best, og vis den fram enten på veggen eller på en hylle.
 • Slipp fri kreativiteten med et LEGO sett bestående av 3156 deler. Settet inkluderer ni bildedekorplater, en eksklusiv Marvel Studios-signaturplate, klossebygd LEGO ramme, et unikt, nytt opphengselement og en klosseskiller som forenkler ombygging.
 • Nyt en avstressende opplevelse, hvor du bygger et unikt LEGO portrett av Iron Mans drakter MARK III, HULKBUSTER MARK I eller MARK LXXXV. Hør på lydsporet mens du bygger, og lær nye og spennende ting om modellen.
 • Med dette unike LEGO byggesettet kan du fordype deg i din interesse for superhelter. Kjøp og kombiner tre sett, og vær ekstra kreativ ved å lage den ultimate veggmodellen av Iron Man som passer både hjemme og på jobben.
 • Dette 3-i-1 LEGO kunstsettet er over 40 cm x 40 cm. Det detaljerte settet vekker oppsikt og kan henges på veggen eller plasseres på en hylle. Det passer flott som gave til deg selv eller andre kreative byggere som liker superhelter eller Iron Man.
 • Krever ikke batterier. Dette kunstsettet for voksne byr på en engasjerende byggeprosess med LEGO klosser, akkompagnert av et unikt lydspor. Ta en pause fra hverdagen, og fordyp deg i denne fantastiske utstillingsmodellen som kan henges på veggen.
 • Et kvalitetshefte med byggeinstruksjoner gir deg informasjon om Iron Man modellen før du bygger den. Bygg LEGO settet mens du hører på lydsporet som følger med.
 • LEGO sett av kjente kunstverk, musikere, superhelter og Sith-lorder er perfekte på veggen eller på en hylle. Med disse settene kan du ta deg en pause fra hverdagen. Utforsk din interesse for kunst- og hobbyprosjekter!
 • LEGO byggeelementer oppfyller strenge standarder. Det gjør at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO elementer testes for å sikre at alle LEGO kunstbyggesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, og det gjør at settet Marvel Studios Iron Man er like robust som det er vakkert.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Marvel Studios Iron Man
SKU
31199
EAN
5702016677706
UPC
673419319621
Deler
3167
Tema
LEGO Art
Alder
18+ år
LEGO pris
1 599 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.