LEGO Harry Potter Galtvorts våpenskjold 31201

Vis hvem du heier p med en imponerende veggmosaikk

lego 31201 harry potter galtvorts vapenskjold
 • 4249 Deler
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 31201 SKU

Alle som er interessert i Harry Potter, kan bygge ett av totalt fire mulige våpenskjold med settet LEGO Art Harry Potter Galtvorts våpenskjold (31201). Underveis kan de slappe av og fordype seg i en ikonisk verden. En avstressende opplevelse. Med dette veggkunstsettet med 4249 deler kan du bygge en mosaikk av din favoritt blant Galtvorts våpenskjold …

Les mer...

Priser LEGO Harry Potter Galtvorts våpenskjold 31201

Lego.com LEGO.com 1 119 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 1 315 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Harry Potter

Beskrivelse LEGO Harry Potter Galtvorts våpenskjold 31201

Alle som er interessert i Harry Potter, kan bygge ett av totalt fire mulige våpenskjold med settet LEGO Art Harry Potter Galtvorts våpenskjold (31201). Underveis kan de slappe av og fordype seg i en ikonisk verden.

En avstressende opplevelse
Med dette veggkunstsettet med 4249 deler kan du bygge en mosaikk av din favoritt blant Galtvorts våpenskjold – Griffing, Smygard, Håsblås eller Ravnklo. Underveis kan du høre på et lærerikt opptak om husene og Harry Potters verden. Klar for forandring? Bygg om våpenskjoldet til et av de tre andre, eller samle fire sett og lag tidenes Galtvort-våpenskjold.

Kreative hobbyprosjekter for voksne
Du trenger verken være kunstner eller LEGO samler for å sette pris på dette vakre og kreative settet, og du kan stille ut den ferdige modellen hjemme eller på jobben. LEGO Art byggesett-serien har kunst, musikk, design og arkitektur som tema. De er perfekte som gave til voksne (deg selv inkludert) på utkikk etter en ny hobby eller et nytt prosjekt.

 • Vis at du er en ekte Galtvort-fan med det slående settet LEGO Art Harry Potter Galvorts våpenskjold (31201), hvor du kan bygge ett av fire detaljerte våpenskjold.
 • Ta en pause fra hverdagen med dette LEGO settet som består av over 4249 deler. Det inkluderer ni veggplater, en eksklusiv Harry Potter logoflis, en klossebygd ramme, et unikt opphengselement og et fliseverktøy.
 • Kombiner din interesse for hobbyprosjekter og Harry Potter med dette settet som byr på en avstressende byggeopplevelse. Mens du bygger, kan du lære mer om Galtvort-husene ved å høre på lydopptaket som følger med.
 • Vis at du er interessert i magi og eventyr ved å bygge og vise fram denne unike mosaikk-veggkunsten. For en enda lengre avstressende pause kan du kombinere fire sett og skape det ultimate Galtvort-våpenskjoldet.
 • Modellen er 40 x 40 cm stort, inkluderer fire byggealternativer og byr på en avslappende byggeaktivitet for deg og alle andre Harry Potter fans i livet ditt som liker hobbybyggeprosjekter.
 • Den flotte byggeinstruksjonen leder deg gjennom den kreative prosessen og gir deg en avstressende og hyggelig LEGO byggeopplevelse.
 • LEGO Art sett passer perfekt på veggen eller på en hylle og gir voksne en stimulerende byggeopplevelse, hvor du kan utforske din interesse for kunst- og hobbyprosjekter.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, knuses, vris, varmes opp, bøyes, ripes og strekkes for å kontrollere at veggkunstsettet Galtvorts våpenskjold oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Harry Potter Galtvorts våpenskjold
SKU
31201
EAN
5702016914535
Deler
4249
Tema
LEGO Harry Potter
Alder
18+ år
LEGO pris
1 119 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.