LEGO Disneys Mikke Mus 31202

Lag Disney-veggkunst hjemme med Minni Mus og Mikke Mus

lego 31202 disneys mikke mus
 • 2658 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 31202 SKU

Har du sans for klassiske Disney-figurer, har vi prosjektet for deg! Med LEGO Art ǀ Disneys Mikke Mus (31202) kan du bygge 1 av 2 mulige veggportretter i et avslappende og kreativt mosaikkprosjekt. LEGO avslapning for voksne Få ny energi med dette settet som består av 2658 deler og gir deg muligheten til å velge …

Les mer...

Priser LEGO Disneys Mikke Mus 31202

Lego.com LEGO.com 1 119 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Disneys Mikke Mus 31202

Har du sans for klassiske Disney-figurer, har vi prosjektet for deg! Med LEGO Art ǀ Disneys Mikke Mus (31202) kan du bygge 1 av 2 mulige veggportretter i et avslappende og kreativt mosaikkprosjekt. LEGO avslapning for voksne Få ny energi med dette settet som består av 2658 deler og gir deg muligheten til å velge mellom å lage enten Mikke Mus eller Minni mus fra Disney. Du kan høre på lydsporet om de ikoniske figurene mens du bygger. Klar for forandring? Bygg om portrettet, eller kjøp to sett for å lage veggkunst med både Minni Mus og Mikke Mus. Kreative muligheter Du trenger ikke å være kunstner eller LEGO samler for å sette pris på dette kreative settet. Det ferdige verket kan henges opp på veggen eller settes på en hylle, enten hjemme og på jobb. LEGO Art settet er en del av en unik serie med byggesett som har kunst, musikk, design og arkitektur som tema, og som alle som leter etter et nytt prosjekt (inkludert deg selv), vil sette pris på.

 • Med det slående mosaikksettet LEGO Art ǀ Disneys Mikke Mus (31202) kan du vise at du er en ekte fan av Mikke Mus og Minni Mus fra Disney. Det ferdige kunstverket kan du stille ut på veggen eller en hylle.
 • Ta deg en velfortjent pause med dette LEGO settet som består av over 2650 deler. Det inkluderer ni veggplater, en Disney-logoflis, en klossebygd LEGO ramme, et unikt opphengselement og et fliseverktøy.
 • Med dette avslappende settet kan du lade batteriene og skape et ekte kunstverk av Disneys Mikke Mus, mens du samtidig lærer nye ting ved å høre på lydopptaket mens du bygger.
 • Du kan være enda mer kreativ ved å kombinere to hobbysett og bygge ett samlet verk med Disneys Mikke Mus og Minni Mus på hver sin unike bakgrunn.
 • Portrettformatet er 40 x 40 cm, og du kan bygge to alternative kunstverk. Settet er en flott gave til deg selv eller andre Disney-fans som også liker hobbyprosjekter.
 • Den flotte byggeinstruksjonen veileder deg gjennom den kreative prosessen og gir deg en avstressende, avslappende og kreativ LEGO byggeopplevelse.
 • LEGO Art sett passer perfekt på veggen eller på en hylle og byr på en stimulerende byggeopplevelse, hvor du kan utforske din interesse for kunst- og hobbyprosjekter.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, knuses, vris, varmes opp, bøyes, ripes og strekkes for å kontrollere at veggkunstsettet Disneys Mikke Mus oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Disneys Mikke Mus
SKU
31202
EAN
5702016914894
Deler
2658
Tema
LEGO Art
Alder
18+ år
LEGO pris
1 119 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.