LEGO Verdenskart 31203

Lag din egen verden med fargerik, byggbar veggkunst

lego 31203 verdenskart
 • 11695 Deler
 • LEGO Art Tema
 • 31203 SKU

Har du alltid ønsket å lage ditt eget verdenskart? Du kan gjøre det med LEGO 31203. Bygg verdenskartet du er vant til, eller gi det din egen vri. Endre havet eller flytt deler av landet og gjør det til et vakkert kunstverk. Du har aldri sett verden slik før! LEGO verdenskartet har tre forskjellige utfordrende oppsett. …

Les mer...

Priser LEGO Verdenskart 31203

Lekia.no Lekia.no -5% 2 799 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 2 950 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 3 191 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Art

Beskrivelse LEGO Verdenskart 31203

Har du alltid ønsket å lage ditt eget verdenskart? Du kan gjøre det med LEGO 31203. Bygg verdenskartet du er vant til, eller gi det din egen vri. Endre havet eller flytt deler av landet og gjør det til et vakkert kunstverk. Du har aldri sett verden slik før!

LEGO verdenskartet har tre forskjellige utfordrende oppsett. Velg det du liker best og gi sluttresultatet en hedersplass i hjemmet ditt.

Et unikt kunstverk for veggen din

.

LEGO 31203 inkluderer 40 veggfliser, en ramme av LEGO klosser og to unike opphengselementer. Med disse kan du enkelt henge kunstverket på rommet eller kontoret. Havet kommer i alle slags farger på dette spesielle LEGO verdenskartet.

Lag dine egne mønstre i vannet og lag en kunstnerisk representasjon av verden. La fantasien løpe løpsk og lag de vakreste mønstrene, skumle sjømonstre eller hva du kan drømme om.

Det største LEGO-settet noensinne

Det fargerike verdenskartet er laget av 11 695 klosser. Det gjør dette settet til det største LEGO-settet som noen gang er laget. Forbered deg på mange timer med bygging. Det er en avslappende aktivitet som gir deg stor tilfredsstillelse. Skann QR-koden og last ned et fengende lydspor å lytte til mens du bygger.

Når du er ferdig, heng kunstverket på veggen slik at du kan nyte det om og om igjen. Verdenskartet blir 65 x 104 centimeter stort, så det blir garantert et blikkfang.

Merk viktige steder

Med de spesielle LEGO "tegnepinnene" kan du markere viktige steder på verdenskartet. Vis hvor du allerede har vært eller hvor du fortsatt vil dra. På denne måten kan du gjøre verdenskartet på veggen enda mer personlig. Hvilke steder vil du markere?

Den perfekte gaven (eller hold den for deg selv)

LEGO verdenskartet er en perfekt gave til alle typer byggere. Gi kartet til reiseelskeren som har utallige turer igjen på listen. Eller gi settet til LEGO-fanen som elsker lange byggeprosjekter.

Du kan også gi kortet som en perfekt kunstgave. Men du kan selvfølgelig også beholde kortet selv. Sett av litt tid til dette avanserte byggeprosjektet, nyt den avslappende byggeprosessen og beundre deretter ditt eget unike verdenskart på veggen.

Og blir du lei av det etter hvert? Da kan du ganske enkelt ta fra hverandre verdenskartet med den medfølgende flisevenderen og begynne på nytt. Dette settet garanterer mange års moro!

 • Med det slående settet LEGO Art Verdenskart (31203) kan du bygge verden slik du vil ha den. Settet byr på tre unike byggbare versjoner av et verdenskart og en byggeopplevelse som kan tilpasses dine personlige preferanser.
 • Slapp av med dette LEGO settet som består av 11 695 deler, inkludert 40 veggdekorplater, en klossebygd ramme, to unike opphengselementer og et fliseverktøy som gjør det enklere å bygge om.
 • Med dette settet kan du fordype deg i et reiseinspirert hobbyprosjekt som hjelper deg å slappe av og lade batteriene. Sett på lydsporet, og bli med på en reise rundt i verden mens du bygger.
 • Bygg og vis fram dette unike verdenskartet som viser dybden på verdenshavene ved hjelp av sterke og klare farger. Og hvis du vil, kan du bygge om kartet slik at det viser verden sånn som du vil at den skal være.
 • Kartet er 65 cm høyt og 104 cm bredt og byr på en utfordrende byggeaktivitet for alle som er interessert i hobbyprosjekter og kart, inkludert deg selv.
 • Dette settet har en eksklusiv «wow»-faktor når det pakkes opp, og de flotte byggeinstruksjonene er av høy kvalitet og inkluderer en brukervennlig og informativ veiledning som tar deg gjennom byggingen.
 • LEGO Art settene er de perfekte samlermodeller for voksne og kan henges på veggen eller plasseres på en hylle. De byr på engasjerende byggeopplevelser og gir deg muligheten til å uttrykke din interesse for reising og selvutvikling.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i gulvet, knuses, vris, varmes opp, bøyes, ripes og strekkes for å kontrollere at veggkunstsettet Verdenskart oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Verdenskart
SKU
31203
UPC
673419341196
Deler
11695
Tema
LEGO Art
Alder
18+ år
LEGO pris
2 950 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.