Produktbeskrivelse (31204)

Vi har settet for alle musikkelskere og fans av Elvis Presley. Med LEGO Art «Kongen» Elvis Presley (31204) kan du bygge ett av tre alternative portretter av den ikoniske artisten. Underveis kan du nyte en engasjerende og meningsfylt byggeprosess som gir deg fokus og fyller deg med ro for hver flis du klikker på plass.

Vis hva du er interessert i
Bygg ett av tre veggportretter av Elvis Presley, slik han så ut på forskjellige tidspunkter – da han debuterte, da han var på sitt aller mest populære og da han var en moden entertainer. Klarer du ikke å velge? Da kan du sette sammen tre sett til et spektakulært samlerobjekt. Underveis i byggingen kan du skanne settets QR-kode for å høre på det nesten to timer lange lydsporet som følger med, og som inkluderer innhold som er laget spesielt til prosjektet. Når du har bygget kunstverket, kan du fullføre det med en Elvis Presley signaturflis og stille det ut på en hylle eller på veggen.

Hva har du lyst til å lage?
Velkommen til LEGO sett for voksne. Her finner du detaljerte hobbyprosjekter som byr på en avslappende byggeopplevelse, og som tar utgangspunkt i temaer som underholdning, motorsport, reising, gaming, sport, vitenskap, teknologi og historie.