LEGO MF-tilbehør med tivolitema 40373

Ekte tivolimoro i ekte LEGO stil!

lego 40373 mf tilbehor med tivolitema
  • 51 Deler
  • LEGO Minifigures Tema
  • 40373 SKU

Med settet Ikonisk LEGO minifigurtilbehør med tivolitema (40373) er det duket for moro for hele familien! Dette fargerike lekesettet for barn inkluderer en byggbar skytebane med knotteskyter – velt den gullfargede boksen for å vinne en av de søte kosebamsene. Inkluderer også minifigurer av en jente, en pappa og to tivoliarbeidere samt gøyalt tilbehør som …

Les mer...

Priser LEGO MF-tilbehør med tivolitema 40373

LEGO.com LEGO.com 150 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Minifigures

Beskrivelse LEGO MF-tilbehør med tivolitema 40373

Med settet Ikonisk LEGO minifigurtilbehør med tivolitema (40373) er det duket for moro for hele familien! Dette fargerike lekesettet for barn inkluderer en byggbar skytebane med knotteskyter – velt den gullfargede boksen for å vinne en av de søte kosebamsene. Inkluderer også minifigurer av en jente, en pappa og to tivoliarbeidere samt gøyalt tilbehør som inspirerer til kreativ lek. Dette tilbehørssettet er perfekt for barn fra seks år og oppover, som supplement til LEGO samlingen deres.

  • Barn kan gjenskape gøyale og actionfylte tivoliopplevelser med settet Ikonisk LEGO minifigurtilbehør med tivolitema, som inkluderer en byggbar skytebane med knotteskyter og to søte kosebamser som premier.
  • Lekesettet inneholder fire minifigurer – en jente (med ansiktstrykk og enhjørningsdekorerte klær lansert i januar 2020), faren hennes og to tivoliarbeidere – med megafon og to iskrem-tilbehørselementer for kreativ lek.
  • Dette byggesettet er en flott bursdags- eller feriegave til barn fra seks år og oppover og er det perfekte supplementet til LEGO samlingen deres. Settet inkluderer brukervennlige instruksjoner som gjør at selv nybegynnere kan bygge på egen hånd og få mestringsfølelse.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO MF-tilbehør med tivolitema
SKU
40373
EAN
673419320573
UPC
673419320573
Deler
51
Tema
LEGO Minifigures
LEGO pris
150 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.