LEGO Donald Duck 40377

Gi barnas LEGO BrickHeadz samling en anstrk av Disney-magi

lego 40377 donald duck
  • 90 Deler
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40377 SKU

Fans av LEGO BrickHeadz og klassiske Disney-figurer, vil elske denne modellen av Donald Duck (40377). Sjekk ut Donalds søte matrosdress, kaps og tversoversløyfe samt oransje nebb, bein og føtter. Den søte andefiguren kan plasseres på en solid utstillingsplate og vises fram, enten alene eller sammen med andre klassiske BrickHeadz modeller. LEGO BrickHeadz samlere kan også …

Les mer...

Priser LEGO Donald Duck 40377

LEGO.com LEGO.com 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO BrickHeadz

Beskrivelse LEGO Donald Duck 40377

Fans av LEGO BrickHeadz og klassiske Disney-figurer, vil elske denne modellen av Donald Duck (40377). Sjekk ut Donalds søte matrosdress, kaps og tversoversløyfe samt oransje nebb, bein og føtter. Den søte andefiguren kan plasseres på en solid utstillingsplate og vises fram, enten alene eller sammen med andre klassiske BrickHeadz modeller. LEGO BrickHeadz samlere kan også ha det gøy med å sette sammen forskjellige elementer fra forskjellige modeller for å skape en gøyal hybridfigur.

  • Med dette samlerbyggesettet kan barn bygge en gøyal LEGO BrickHeadz modell av Donald Duck med ikoniske detaljer.
  • Settet er en flott gave til LEGO fans og Disney-fans, og byr på en alderstilpasset bygge- og lekeopplevelse for barn fra 10 år og oppover.
  • Den byggbare modellen av Donald Duck består av 90 deler og er over 8 cm høy. Den inspirerer til kreativ bygging, lek og utstilling i stor skala.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Donald Duck
SKU
40377
UPC
673419321501
Deler
90
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.