LEGO Langbein og Pluto 40378

BrickHeadz samlermodeller av to utrolig populre Disney-figurer

lego 40378 langbein og pluto
  • 214 Deler
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40378 SKU

LEGO BrickHeadz samlere vil garantert like settet Langbein og Pluto (40378), som inkluderer de to klassiske Disney-figurene. Langbein har på seg sin velkjente høyhalsede genser og grønne hatt og står ved siden av en leken Pluto. De to populære Disney-vennene leveres med solide sokkelplater, som gjør figurene lette å stille ut, enten alene eller sammen …

Les mer...

Priser LEGO Langbein og Pluto 40378

LEGO.com LEGO.com 200 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO BrickHeadz

Beskrivelse LEGO Langbein og Pluto 40378

LEGO BrickHeadz samlere vil garantert like settet Langbein og Pluto (40378), som inkluderer de to klassiske Disney-figurene. Langbein har på seg sin velkjente høyhalsede genser og grønne hatt og står ved siden av en leken Pluto. De to populære Disney-vennene leveres med solide sokkelplater, som gjør figurene lette å stille ut, enten alene eller sammen med andre BrickHeadz modeller. LEGO BrickHeadz samlere kan bygge egne gøyale og unike figurer ved å sette sammen elementer for forskjellige modeller.

  • Med dette byggbare samlersettet kan barn bygge gøyale LEGO BrickHeadz modeller av to av Disneys mest populære figurer, Langbein og Pluto.
  • Settet er en flott gave til LEGO fans og Disney-fans, og byr på en alderstilpasset bygge- og lekeopplevelse for barn fra ti år og oppover.
  • Dette kreative og gøyale byggesettet består av 214 deler og kan stilles ut. Settet byr på bygging, lek og utstilling i stor skala med en Langbein-figur som er over 8 cm høy, og en Pluto-figur som er over 5 cm høy.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Langbein og Pluto
SKU
40378
EAN
5702016656718
UPC
673419321518
Deler
214
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
200 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.