LEGO Brud 40383

En gyal, byggbar gave til en blivende brud

lego 40383 brud
  • 306 Deler
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40383 SKU

Settet LEGO BrickHeadz brud (40383) kan brukes til gøyal feiring av et forestående bryllup – enten det er bryllupet til en venn, et familiemedlem eller ditt eget! Den byggbare modellen inkluderer et par briller, blomster, kjoledekor, en ring og andre tilbehørselementer du kan bruke for å tilpasse brudens ansiktsuttrykk, hår og hudfarge. Du kan lage …

Les mer...

Priser LEGO Brud 40383

Lego.com LEGO.com 150 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO BrickHeadz

Beskrivelse LEGO Brud 40383

Settet LEGO BrickHeadz brud (40383) kan brukes til gøyal feiring av et forestående bryllup – enten det er bryllupet til en venn, et familiemedlem eller ditt eget! Den byggbare modellen inkluderer et par briller, blomster, kjoledekor, en ring og andre tilbehørselementer du kan bruke for å tilpasse brudens ansiktsuttrykk, hår og hudfarge. Du kan lage minst 14 forskjellige ansiktsuttrykk, så det er bare å slippe kreativiteten løs før den store dagen!

  • Denne byggbare LEGO BrickHeadz samlermodellen av en flott brud, hvor du kan endre ansiktsuttrykk, hår og hudfarge, er en flott gave til en blivende brud.
  • Settet er enkelt og gøyalt å bygge og passer for alle fra ti år og oppover.
  • Denne nydelige, byggbare bruden består av 306 deler og er 8 cm høy. Modellen passer perfekt sammen med det tilhørende settet, LEGO BrickHeadz brudgom (40384).

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Brud
SKU
40383
UPC
673419321556
Deler
306
Tema
LEGO BrickHeadz
LEGO pris
150 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.