LEGO Pokal 40385

Bygg og vis fram denne pokalen som en markering av alle livets sm og store seire!

lego 40385 pokal
  • 200 Deler
  • LEGO Diverse Tema
  • 40385 SKU

Med byggesettet Ikonisk LEGO pokal (40385) kan du feire seire og mennesker som fortjener litt oppmerksomhet. Settet inkluderer diverse tilbehør og klistremerker som gjør at pokalen kan brukes ved forskjellige anledninger. Blant klistremerkene finner du alt fra idrettssymboler til gratulasjonsmeldinger som «Godt gjort!», «Verdens beste mamma», «Verdens beste pappa», «Bestevenn» og «Helt». Denne byggeleken får …

Les mer...

Priser LEGO Pokal 40385

Lego.com LEGO.com 119 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Diverse

Beskrivelse LEGO Pokal 40385

Med byggesettet Ikonisk LEGO pokal (40385) kan du feire seire og mennesker som fortjener litt oppmerksomhet. Settet inkluderer diverse tilbehør og klistremerker som gjør at pokalen kan brukes ved forskjellige anledninger. Blant klistremerkene finner du alt fra idrettssymboler til gratulasjonsmeldinger som «Godt gjort!», «Verdens beste mamma», «Verdens beste pappa», «Bestevenn» og «Helt». Denne byggeleken får garantert mottakeren til å føle seg som en vinner og kan brukes som en gøyal og kreativ bursdagsgave eller som belønning. Den passer til barn og LEGO fans!

  • Belønn prestasjoner på en gøyal og kreativ måte med det byggbare settet Ikonisk LEGO pokal. Byggesettet inkluderer også diverse tilbehørselementer og klistremerker med idrettssymboler eller gratulasjonsmeldinger som pokalen kan dekoreres med.
  • Dette byggesettet består av 200 deler og er en gøyal gaveidé til barn og LEGO fans fra sju år og oppover. Settet passer like godt til solobygging som bygging med venner og familie.
  • Den klossebygde pokalen er over 14 cm høy og er en fargerik utstillingsmodell som vekker oppsikt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Pokal
SKU
40385
UPC
673419320627
Deler
200
Tema
LEGO Diverse
LEGO pris
119 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.