LEGO Batman 40386

Tft Batman-portrett av LEGO klosser

lego 40386 batman
  • 115 Deler
  • LEGO DC Tema
  • 40386 SKU

Med LEGO Brick Sketches Batman (40386) kan fans av den kappekledde helten bygge sitt eget LEGO Batman portrett og stille det ut. LEGO klossene festes godt til den stabile og solide 12 x 16-basisplaten, slik at portrettet kan henges opp på veggen ved hjelp av den integrerte kroken. Settet er perfekt som gave til for …

Les mer...

Priser LEGO Batman 40386

Lego.com LEGO.com 230 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DC

Beskrivelse LEGO Batman 40386

Med LEGO Brick Sketches Batman (40386) kan fans av den kappekledde helten bygge sitt eget LEGO Batman portrett og stille det ut. LEGO klossene festes godt til den stabile og solide 12 x 16-basisplaten, slik at portrettet kan henges opp på veggen ved hjelp av den integrerte kroken. Settet er perfekt som gave til for eksempel bursdag og jul, og er også det perfekte supplement til enhver LEGO Brick Sketches portrettkolleksjon.

  • Unge LEGO byggere og Batman-fans vil elske å bygge og vise fram dette kule Brick Sketches portrettet av GOTHAM CITYs berømte forbryterjeger.
  • Byggesettet er en del av samlerserien LEGO Brick Sketches og består av 115 deler. Det er en flott gave til barn fra åtte år og oppover, og inneholder byggbare, tredimensjonale illustrasjoner av ikoniske figurer på 12 x 16-basisplater.
  • LEGO Brick Sketches portrettet av Batman er over 13 cm høyt, 9 cm bredt og 3 cm dypt og er et flott blikkfangpå barnerommet, enten stående eller hengende på veggen ved hjelp av den integrerte kroken.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Batman
SKU
40386
EAN
5702016656770
Deler
115
Tema
LEGO Batman
LEGO pris
230 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.