LEGO Første ordens stormsoldat 40391

Et tft, klossebygd stormsoldatportrett for samlere!

lego 40391 frste ordens stormsoldat
  • 151 Deler
  • LEGO Star Wars Tema
  • 40391 SKU

Lag en mektig modell av en stormsoldat med byggesettet LEGO Brick Sketches Første ordens stormsoldat (40391). Dette klossebygde samlerportrettet av en ikonisk Star Wars-figur på en 12 x 16-basisplate, kan stå alene eller henges opp på veggen ved hjelp av den integrerte kroken. Dette settet er perfekt som bursdags- eller høytidsgave til barn og Star …

Les mer...

Priser LEGO Første ordens stormsoldat 40391

Lego.com LEGO.com 230 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Star Wars

Beskrivelse LEGO Første ordens stormsoldat 40391

Lag en mektig modell av en stormsoldat med byggesettet LEGO Brick Sketches Første ordens stormsoldat (40391). Dette klossebygde samlerportrettet av en ikonisk Star Wars-figur på en 12 x 16-basisplate, kan stå alene eller henges opp på veggen ved hjelp av den integrerte kroken. Dette settet er perfekt som bursdags- eller høytidsgave til barn og Star Wars-fans, og det er et supert supplement til enhver LEGO Brick Sketches portrettsamling.

  • Med dette LEGO Brick Sketches byggesettet kan unge byggere og Star Wars-fans bygge og vise fram et LEGO klosseportrett av en Stars Wars Første orden-stormsoldat.
  • Byggesettet er en del av samlerserien LEGO Brick Sketches og består av 151 deler. Det er en super gave til barn fra åtte år og oppover, og inneholder byggbare, tredimensjonale illustrasjoner av ikoniske figurer på 12 x 16-basisplater.
  • LEGO Brick Sketches Første ordens stormsoldat er over 13 cm høy, 9 cm bred og 3 cm dyp.Portrettet vekker garantert oppsikt enten det henges opp ved hjelp av den integrerte kroken eller plasseres på en hylle.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Første ordens stormsoldat
SKU
40391
EAN
5702016656787
Deler
151
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
230 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.